ben malım galba bugun ogrendim herkez bir üst sınıfa geçmiş dersler kalsa bile![]()
ben malım galba bugun ogrendim herkez bir üst sınıfa geçmiş dersler kalsa bile![]()
ne zaman acıklanır bunnar arkadaslar ?
ya işsosyal güvenlik kasmışlarmı biraz yoksa banamı ole geldı.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
valla bende ilk defa ders çalıştım inşallah geçerim bir kaç derste sınıf atlarım..![]()
Asıl sancı uyandığında..
harçlar tamamen kalkmamış sadece öğrenci katkı payı kalkmış fiyat listesi bugün açıklanmış;
http://www.anadolu.edu.tr/aos/belgel...emeBilgisi.pdf
örnek olarak işletme bölümünü alırsak
geçen dönem 250'ydi şimdi 205'e düşmüş
yok ya bende karacandan baktım oyle cok cıddı calısmadım. sanırım vizenin 60 olmasının verdıgı rahatlık var 3 4 tane bende gordum cıkmıs sorulardan.
ama toplu işsözleşmesi aşşaa toplu iş sözleşmesi yukarı. beehh cok az vardı baska soru
herkez sınıf atladı arkadaslar üzülmeyin derslerden kaldık diye![]()
a.k o hukuk sorularının
özellikle en son ünitelerin sorularına çalıştım 30 sorunun 15 i sözleşmelerle ilgili çıktı o üniteye kadar hepsi tamamdı halbuki![]()
ıyıde derslerden sorumluluk devam etcekse ust sınıfa gecmenın bı mantıgı yokkı gecemedıgın derslerın ustune bı sınıf daha ders gelcek oylemı gecıceksın ?
o nası oluyo yawben halen 1. sınıftayım akü hiç 2 olamadım
5 dersim var zaten 5indende kaldım aküşimdi 2. sınıf mı olacam ben hsduahsuda
valla ben 3 dersten kaldım geçmişim 4 ehesapladık 30 kredilik ders alıyorum 4 ten , 15 de alttan yada üstten alma şansım varmış , tam 15 kredi ediyo
![]()
soru ve cevap anahtarı için ; Açıköğretim e-Öğrenme Portalı
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)