emin misin hocam böyle olduğuna? geçtiğimiz derslerin kredi toplamı kadar mı ders alabileceğiz üst sınıftan? :confused:
Printable View
Önceki sayfaları okursanız bu şekilde yazdı arkadaşlar bende oradan biliyorum geçtiğiniz derslerin toplamı kadar ders alınabilecek bir üst sınıftan yeni sistemde ben bu şekilde biliyorum...
Kaç dersten kalınca sınıf tekrarıydı , kafa gitti :)
Mantıksız değil mi öyle ya. şimdi ben 6 dersin 3 ünden geçtim 3 ü kaldı..
5x3 = 15.. e zaten derslerin çoğu 4-5 kredi. yine kaldığım dersi alıcam.. o 3'ünü verince 4. sınıftan 3 ders daha alabilcem bla bla bla 40 yapar :D
benim bildiğim dönemlik 45 kredi hakkı mı ne var.. yıllık ta olabilir emin değilim ama :D
Benimde kesin bir bilgim yok önceki sayfalarda arkadaşlar bu şekilde yazmışlardı siz yazınca cevapladım bende :)
neyse yahu kol gibi girdi,çok acıyor benim fitil atayım bi alsjfghjka
sabahkinden hiç bişey değişmemiş bu genel muhasebe başıma bela olacak galiba :)
aynen öyle kanka ya biz napalım 4.sınıfız 3 dersten kalıyoruz 6 ders oluyo sokayım bunların yapıcağı işe ben
gerçi ilk defa kaldığıma üzülmedim neden mi zaten askere gitmek istemiyorum diplomayıda alsam tecil yaptırıcaktım varsın olsun 9.senemide okuyayım nasılsa 29 a kadar tecil ediliyor.
ohh be :D 2 ye geçtim şu an :D:D
Beyler ozaman çıkmış sorular artık patatesmi?
yaa arkadaş dellenecem yaaa gene 2 soruyla kaldım yaa napacaz şimdi 2 dersten kaldık!
FİNANSAL YÖNETİM ve TÜRK VERGİ SİSTEMİ seneye kalmış :D şu finansal yüzünden normal okulda uzamıştı :Deli: kayıt yenileme falan prosüdür nasıl işliyo tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi ?