site gitmiş heralde var mı açabilen ?
Printable View
site gitmiş heralde var mı açabilen ?
kayıt yenilemenin son tarihi 16 kasım doğrumu:beuj:
Doğrudur açılmıyor. Yarın saat 14:00'a kadar kapatmışlar sistemi.
DERS ATAMA VE İNTİBAK İŞLERİ NEDENİYLE DERS EKLE-SİL VE BANKA ÖDEME İŞLEMLERİ 23 EKİM 2012 TARİH SAAT 14:00 A KADAR KAPATILMIŞTIR.
SAAT 14:00 DAN SONRA DERS EKLE-SİL VE BANKA ÖDEME İŞLEMLERİ YAPABİLİRSİNİZ.
Mazeretleri nedeniyle yukarıdaki tarihler ara-sında kayıtlarını yeniletemeyen öğrenciler, 14, 15, 16 Kasım 2012 tarihlerinde kendileri veya bir yakınları vasıtasıyla gerekli kayıt yenileme işlemlerini yaptırarak kayıtlarını yeniletebilirler.
16 Kasım 2012 tarihinden sonra mazeret be-yan ederek kayıt yenileme işleminin gerçek-leşmesi mümkün değildir.
http://imageshack.us/a/img69/3647/af1gj.jpg
Uploaded with ImageShack.us
http://imageshack.us/a/img341/7127/af2u.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Bunların yapacagı işte aha bu kadar.
Fındık beyinliler.
Dereyi geçerken at değiştirtiyorlar bir de sistemi kapa. Topunu sıkasım var
Sistem açık şu an :)
beyler not sistemi nasıl şimdi çan mı ?
5indeki vizelere girmesem finallerle geçermiyiz acaba ?
Benimde okulumda final haftama denk geliyor 5-6 Ocak' taki vizeler..
Vakit olursa Aralık ayı içinde çalışacağım, mecburen :)
bürolara nasıl ulaşıyoruz? 444 10 26 arıyorum il plakasını girdikten sonra meşgule veriyor sürekli. geldiyse gidip yarın diplomamı alayım boşa gitmeyeyim diye soramadım kaç gündür.
2013-2014 Güz Dönemine Bıraktığınız Dersler den 1 tane çıktı ekleyince Kayıt Yenileme Bedeli: 211,11 TL lira kitlediler :D atm para üstü veriyomuydu :D
arkadaslar yardımınızı rıca edıcem...
ders ekleme cıkarma kısmını yapamıyorum suan aof sıtesıne gırıp buro ya tıkladıgım zaman sıfre ve tc mı ıstıyor gırıyorum otomatıkman eklenmıs dersler cıkkıyor ekleme veya degısımı bulamadım. 4. sınıfım bu sene bu yuzden mı acaba dırek donem derslerını yukledı, alttan dersım kalmadı ?
bır oncekı sayfada bırı lınk yazmıs ordan gırdım bana zaten verılmıs olan derslerı tekrar sectırdı 2013-2014 guz donemıne bıraktıgınız ders yok yazıyor. sanırım 4. sınıf oldugum ıcın sıkıntısız olarak dırek verıyo derslerı, ulan bılkent te ders secerken bu kadar zorlanmadım ne bu ya...
diğer aldıgım dersler eraber toplam 7 ders 243tl hasır keske harclar kalkmasaydı en son 192 odemisştim :)
daha çok para ödeyerek daha çok ders alabiliyor muyuz?
olay parayla değilde krediyle ilgili dediğin iş :)
şimdi benim işletme 4 cü sınıftan tek dersim vardı muhasebe denetimi mali analiz diye
kayıt yeniledim denetim yazıyor ders adı olarak ve 190tl ödedim e benim kaldığım ders nerde denetim denen ders yenimi çıktı yada ne bu bilen varmı?
bugun gideyimde diğer kitaplarımı alayım sonra çıkıp murat yayınlarından asıl kitaplarımı alayım :D
bu muratın kıtapları flan yasaklanmıs aof ıle murat mahkemelıkmıs bu sene kazanmıs kıtaplar toplatılıcakmıs gıbı bıseyler duydum ne kadar dogru bılmıyorum ama gercekse bu soylentı s.ctık
Bazı derslerin isimleri ve içeriği değişmiş görünüyor. Senin daha önce kaldığın ders kaldırılmış yerine Denetim gelmiştir muhtemelen. Sıkıntı yok onu vermeye çaba gösterelim. :)
Ben de 4.sınıf için int.ders kaydı yaptım ve 5 ders görünüyor. Neyse ki Türk Dili dersinden muaf olmuşum :D Bazı arkadaşların 6 dersi var.