Foruma neler oldu bilmiyorum ama powers cep numaranı yaz bana kanka![]()
12.12.12 olayı harbi doğru sanırımn forumsuz kaldık![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
MİKRO İKTİSAT 5,00 - - 0,00
İST201U İSTATİSTİK 1 4,00 - - 0,00
MUH103U GENEL MUHASEBE 1 5,00 - - 0,00
İŞL207U DÖNEMSONU İŞLEMLERİ
ben bu dersleri alıyorum hangi üniteye kadar acaba bu dersler bi de bu dönemsonu işlemleri kaçıncı sınıf dersibilen varsa acil cevap lütfen
![]()
dersler baya karıstı ama sanırım 2. sınıf gıbı gozukuyor kodundan ötürü.
4.sınıflar daha corba.
bu sene 4. sınıf dersı olan tvs yi biz gecen sene gorduk yanı 3. sınıfta. dolayısıyla muafız.
bunun gıbı 1 2 ders daha var. normal sartlarda sorumlu oldugumuz ders az ama ders az oluncakredı tutmuyo dıye yenı derslerı ekledıler fılan. ole bı durum. aöf bu sene rio karnavalı gibi ya![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Benim gibi vizede finalde hangi üniteler var diye ona buna sorup da tam cevap alamayanlara gelsin (google a yazınca çıkıyormuş ya la )
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Docum...ersListesi.pdf
yaw ben 3üncü sınıf olacaktım yaw abow
hiç çalışamıyorum offf !! hevesim kalmadı bu salak sistem yüzünden. 7 dersim vardı ne güzel. 14 tane oldu yaa
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
yiğit onu oyle dusunme. 2. dönem dersleri 1. dönem derslerinin devamı gibi düşün. yanı sadece derslerı bolduler. ve ayrıntıladılar.
aslında egıtım ıcın guzel bence yanı ustten ustten degıl artık eskısı gıbı derınlemesıne bıseyler goruyosun. ha ogrenıyomusun orası sana baglı ama yuzeysel degıl artık en azından.
tabı tabloya bakınca teknık olarak 14 dersınvar evet :S
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
2 hafta oldu neredeyse karacan geldı ama eksık geldı ! 5 kıtap soledım, faturada 5 kitap parası yazıyor ama 4 kıtap gelıyor olaya gel yaaa wtf!
Avcılar büroya gittim bu gün. Kimlilklerde yoktu belge verdiler sınavlar için.
4. sınıf için 4 kitap var 1 i eksikti
benim bir kitap hala yok sermaye piyasası :s
hiçte çalışamıyorum valla.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Sisteme giriş yaptım cumartesi ve pazar olmak üzere iki adet sınavım var. Pekii, öğrenci kimliği dışında sınav için birşey edinmeme gerek vr mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)