aof nin verdigi kitaplardan calismaya basladim boyle berbat bi anlatim olamaz karman corman detaya cok inmis , okumaktan insanin gozleri yorular, paragraflar cok akici degil kisacasi cok kotu ne olacak nasil basarili olacagiz bilmiyorum![]()
yarın karacanın nokta atış sorularını alacam genelde yararı oluyor, hoş çıktımı çıkmadımı bilmiyorum ama yarın aldıysam burdan yazarım.
bide arkadaş nedir ya 2 dersten kaldım 5 tane nur topu gibi dersim oldu :/
feel is everything
Ben basladim bugun nokta atis sorularindan calismaya,bol bol degisik soru kaliplariyla hazirlancam.
Umarim ise yarar yeni sistem de.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
bende bugunden itibaren hardworking yapıyorum. zaten ep topu 2 derse calıscam. spk denetim. 8 konu 30 ar soru olsa her unıtede 240+ soru bakcaz. allah sonumuzu hayır etsın.
anıl nasıl calısılmıyo yau.. daha ne olacağdı ? yiyosa aof kitaptan calıs yeğen![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Murat önceden mı çıkarmış bilmiyorum ama devletin kitabındaki konuları komple kapsıyor hatta o her ünite sonundaki 10 sorunun 4-5 tanesi şıkları falan aynı olarak mutlaka Murat' in kitabında soruların arasında oluyor![]()
diyemedim ya la
Murat yayınları bahar dönemi için telif hakkını almış diye duydum.Doğruysa şayet bahar dönemi yükümüz hafifler.
bir arkadaşım Murat 'ın kursuna gidiyor ,hocası söylemiş.
bekleyip görelim, inş. çıkar .
Muratta çok soru var.. 4 ders için 2000tane. vize + final. tüm sene yani.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)