büt var iboo'da eğer olmazsa her dönem 1 vize 1 final olacak.
Printable View
yoo bildiğin 1 vize 1 final 1 dönemde ders başı :D
bizzat arkadaşım sormuş benden ondan duydum ; büt var ve tarihleri ileride açıklanacakmış.yarın ki sınavda herkese başarılar dilerim :)
Bende kitap açmadım acaba çoğunluk hangi çık hepsini A mı yapsam :D
Adalet bölümü okuyan yok sanırım aramızda. Ben elimden geldigince calıstım. İnsallah bizim bölümdekiler inek cıkmaz :D
Yumurta geldi dayandı çıkış kapısına ;)
Allah zihin açıklığı versin kardeşlerim...
Var mi Atıfbey i.ö.o. Da girecek ;)
Sen adres guncellemesi yapmayıp Kütahya dan İzmir e sınav için gel 9:30 da gir 10da çık full sallama :D
Anasini satim problem cikar diye calismadigim muhasebden 20sorunun 15i tanindi ya kahretsin.....
sınavdan cıktım uluslar arası işletmecilikden.
sınav buradada 9.30 mus tolga dısında bizden farkeden olmadı :) eve yurumeyle 5 dk lık yere erken gitmeyi başardım bu sayede ama iyide oldu kapıda bayağa o sinirle çalstım.
sınav genel olarak cok zro değildi ben sadece 2 uniteye calısabildim cunki diğer unitelrein notu yokdu nettende indirip bakamamıstım..
çok kolay kaçırdıgım 2 soru var ona yanıyorum bitisi kültürdü, birisi politik destekler
bütün üniteleri adam gibi 2 kere okuyanlar bu sınavdan iyi not alacakdır bence.
simdi 14:00 de olan sınava göz atıyorum
Kitaptaki çalışma testlerinden çıkan varmı dikkat eden oldumu?
sınavdan geldim , aynı sekolive gibi kültür sorusunu kaçırdım :D kolaydı sınav , halbuki ne güzel sistem değişti yandık bittik öldük diyoduk bosuna stres olmusuz :)
Bosuna stresi gec bosuna calismamisiz yav
beyler suanbence zamanı olan öğlenki sınavların konularını en az 2 kere okusun öyle girsin
Saol sekocan bakıyorum tekrar