Bacanağım denetçi olarak çalışıyor 4yıldır, gecen yıl malimüşavirlik sınavını da kazandı, aksam açtım kitabı bak şu sorulara dedim.. " bu ne la" dedi ;)
DENETİM ve SPK dan sınava girecek olanlara sesleniyorum: ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN!
Printable View
Bacanağım denetçi olarak çalışıyor 4yıldır, gecen yıl malimüşavirlik sınavını da kazandı, aksam açtım kitabı bak şu sorulara dedim.. " bu ne la" dedi ;)
DENETİM ve SPK dan sınava girecek olanlara sesleniyorum: ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN!
total 7 ders sınavın 2 si kötü diğerlerinden umutluyum hadi bakalım,Allah herkesin hakkında hayırlısını versin :)
14:00 sınavında herkese başarılar
sınava gidiyorum şimdi
ne dersaneye gittim ne kitabın yüzünü açtım :(
Allah yardımcımız olsun dicemde Allah çalışanın yardımcısı olur bizim gibilerin hiç zannetmiorum :(
iki günde Ankaranın dört bi yanını gezdim tanımadığım okul kalmadı aöf sayesinde lanet olsun!
sadece sorulara bakmak yetmiyor kesinlikle kitaba yönelmek lazım..finallere bakıcaz
Bittiiiiiii........................ Herkese hayırlı olsun.
denetim bitirdi beni resmen :D
Çok zorlaştırdılar ya
kolay gibiydi bu oturum. geç kaldım 13dk geç girdim :D 2dk ile kurtardım hahah
bittide giren girdi o nolcak ? 1 ay sonra finaller baştan sona tum konular !!
hadi geçmiş olsun millet şimdiden ufak ufak çalışmaya başlamak lazım ben ara vermeden ufak ufak çalışmayı planlıyorum final önemli olacak.
bu sınavların sonuçları ne zaman açıklanır ? ona göre finale çalışırım diyeceğimde :D
Pazar sınavını Zeytinburnu na vermişler. Eyvallah. Öğlen sınavını Laleli'de Edebiyat fakültesine vermişler. Valla sinir oldum gitmedim öğlen oturumuna. :D
Kastilar gercekten soru calismak yeterli olmadi konularada bakmak lazim da o kitaplari elime bile almak istemiyorum
beyler harbi cok zordu...
çevremde dersaneye gidenler dahil 1 kişi var cok iyidi abi mahvettim abi diyen :) bakalım acıklanınca dediği gibi mi gelicek notları...
size ve kendime tavsiyem her aksam en az 1 saat bişeylerden fedakarlık edip ders calısmalıyız yoksa subatta cok sesli yapacakalr :)
açıköğretim fakültesi değil açıköğretim fuckertesi
:)))))
atituti iyidi :)