sekolive öyle ama acayıp sinir oldum eve geldim ders yapıyorum suan , ne bicim kasmışlar öyle denetimle spk yı :)
Printable View
sekolive öyle ama acayıp sinir oldum eve geldim ders yapıyorum suan , ne bicim kasmışlar öyle denetimle spk yı :)
benim sorulardan anladığım gözlemlediğim kadarıyla direk fakültedeki hocaları işin içine katmıslar.tam manyak hoca profili tarzında sorular vardı , sınavda düşünüyodum rafet el cenabet modunda bitek benmiyim yoksa harbiden sorularmı zor diyede , gördümki herkez aynı seyi soyluyo sorular zordu bugun :)
yan sıramda birisi vardı sınavda adam 40 soru okudu abartmıyorm 20 kere off off bu ne diye sölendi :D :D dedim kalkıp sırayı parçalıcak
bizim sınıftada osuruk makinası bi teyze vardı bugun :D işimiz zor bugun gördüm ki ev hanımı emekli vs. ler oldukca çan yükselecek , işleri güçleri evde oturup bos vakitlerinde ders calısmak ama biz paso geziyoruz :)
Valla SPK basit geldide Denetim dersine baya kastirmislar
5-6 yanlisim var diye tahmin ediyorum Denetimden
Sorular 5 puan oldugu icin gene kotu bir sonuc gibi geliyor 70-75
Birde ETik dersini kasmislar azcik
3 yanlış 1 doğruyu götürmüyo değil mi :D
Mikro iktisat la istatistiği nası geçecez arkadaşlar:)
İstatistik aslında çok basit AÖF de. Belli başlı konular var sözel olarak ezberlemen gereken. Onları öğren. Sayı, veri vs içerikli sorularda da, kitapçığın en arkasında verilen formülleri iyice inceleyip sorudaki değerleri o formüllerde yerine koyarak deneme yanılma yöntemi ile sonuca ulaşabilirsin. Genelde çok basit soruyolar zaten. Dediğim şekilde çok rahat çözmen lazım...
benim bu dönemden pek umudum yok ctesi 3 derse girmedim.
pazar spk la denetime girdimde hiç hoş değildi.
T1 T2 T3 nedir ilk orda gördüm. salladım t2 dedim. arkadaş aradı sınavdan sora t li soru neydi diye ben t2 dedim oda aferin guzel sallamışın dedı mutlu oldum :)
ama dershane yalan yani ikinci dönem gitmemeyi düşünüyorum.
Arkadaş murattan calısmıs ordan cok geldı bızım dershaneden gelmedı dedı kı bende pek gormedım. :(
Anıl senın nasıldı ?
bende murattan sorulara bakmıştım öyle uluslararası işletmede gelen srular vardı diğer derslerde daha bilgi ağırlıklı idi
evet beyler sınav sonrası herkes suskun ve dargın mı yav
Sınav ne zaman açıklanır ki acaba ?
biran önce açıklansında finallere ona göre kasayım son sene bitmesi lazım