Kesin olmamakla birlikte bir arkadaşım internette gazetede okuduğunu ,yarın öğleden sonra açıklanacağını söyledi .
Kesin olmamakla birlikte bir arkadaşım internette gazetede okuduğunu ,yarın öğleden sonra açıklanacağını söyledi .
imzasız..
Psikolojim bozuk elim ayağım titriyor,muhtelemen uzatacağım bir sene . Çatır çatır mail yağıyor imzalar toplanıyor ,sabah haberlerinde spikerler bağırıyor . Hala biri çıkıp açıklama yapmıyor bütünleme için. Söz de yök 1 haftadır açıklama yapacaktı .
Sallayan yok la bizi .
imzasız..
şuan baktım açıklanmamış beyler panik yapmayın![]()
Arkadaşlar siz neden bu bütünleme olayına bu kadar taktınızki. Adamlar sistemin değişçeğini ve yeni sistemde bütünleme olmayacağını geçen sene söyledi taa. o zaman kimse ses çıkartmadı da şimdi yumurta kapıya gelince mi akıllarına geldi imza toplamak.
madem durumdan şikayetçiydin ben sana geçen sene duyurdum bunu neden kayıt yeniledin yada neden o zaman itiraz etmedin demezlermi adama ?
Yök te tutturdu bütünleme olacak diye. O da neden anlamış değilim.
Örgün okullarda bazılarında büt var bazılarında yok bazılarında yaz okulu var bazılarında yok. sen bunu bilerek oraya kayıt yaptırıyorsun sonrasında sorabiliyormusun yav hacı neden bu okulda yaz okulu yok yada büt. yok diye ? o zaman yök tüm okullara aynı şeyi yapsın birinden birini seçin desin. yada ikiside olmayan okullar var yani?
İmza toplanıyomuşta bişeylermişte. Geçti borun pazarı imza toplancaksa dilekçe verilcekse en başta verilcekti oda şu şekilde olcaktı.
Sistemi mi değiştircen eyv. değiştir. ama 0 dan başlaman lazımdı.
Misal ben CBÜ de 2 yıllık okudum. ben okula başladığımda baraj puanı 50 idi. biz 2. sınıfa geçtiğimizde Barajı 60 a çıkarttılar ama kime ? Yeni gelenlere çünkü bizim bi sistemimiz var ve bozmadılar biz 50 barajından mezun olduk yeni gelenler 60 barajıyla başladılar okullara ne kadar temiz deme hiç bir prüz yok. Olması gerekende buydu.
eğer sistem değiştiriyorsan yeni gelenlerin sistemini değiştir bizim başladığımız sisteme dokunma.
yeni başlayanlarla yeni sisteme başlıcaklardı biz bildiğimiz sistemden devam etçektik. o zaman herşey daha rahat olurdu hem bizim için hem onlar için.
bu sene cidden büyük rezillik çıktı. aöf büroya gidiyosun kitap yok. nasıl olabilir ya 9 - 10 şubatta sınav var 5inde yada 6 sında gelebilir diyor adam. gelebilir kesin değil. çalışabilirmisin? okula kayıt oluyorsun ama okul kitap vermiyor.
Madem hazırlanamadın neden bu işe kalkıştın.
Dediğim gibi 1. sınıflardan başlasalar değişime hem böyle şeyler yaşanmazdı adam akıllı hazırlanırlardı hemde bizler sudan çıkmış balığa dönmezdik.
kısacası sistem değiştirme yanlış uygulandı.
birşeylere karşı direnceksek sisteme değil uygulanmasına direnelim dicektim ama oda geç artık![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Katılıyorum, sözüm meclisten dışarı;
Aylar öncesinden açıklanan bir şey için, hemde iş işten geçtikten sonra itiraz etmeye harcanan vakit finale çalışmaya harcansa bütünlemeye ihtiyaç duymayacak birçok kişi
Ha ben bütünleme olması taraftarıyım o ayrı
Birde bizim okulda mesela, ben girdiğimde sınıf geçme ortalaması 2.20 idi. 2.sınıfta 2 oldu, 3. sınıfta 1.80 bu sene 1.60' a indirdiler![]()
Yani bizim ülkemizde her zaman böyle keyfi yürüyor işler, neden bu kadar şaşırıyorsunuz anlamıyorum![]()
diyemedim ya la
kitaplarin bir kismi yuklenmis, benim bolumde hareket yok gerci
Dersler
Experience is what you get when you don't get what you want.
Kulak tıkamak MEB'in de YÖK'ün de ÖSYM'nin de fıtratıdır.Netlerin eksik gelir itiraz edersin,cevap bile gelmez.Eş durumu tayinlerini yaparlar,doğu ve köyler öğretmensiz kalır,ne olacak bu çocuklar dersin cevap vermez,sınavda kopya çekilmiştir belgeleri dahi çıkar ses çıkarmaz vs.vs.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
powers haklısında o acıklamanın ustune yok olacak dıyınce herkesın kafası karıstı ve haklılarda parasını verıp okjdugun okulda orgundekıler gıbı but olmalı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Hayır aynı şekilde bu adamlar birlikte iş yapıyor yani. Muhakkakki aöf böyle bir adım atmadan önce yök neyin ne olacağını nasıl yapılacağını biliyordu. Aöf herkesten gizli olarakmı çıkarttı büt olmayacağını. Adam sistemi kuruyor hayata geçiriyor ondan sonra mı yök yok kardeş büt olcak diyor. veya neden diyor yada neden zamanında demedi??
olan 3.ve 4. sınıflara oldu ötesini bilmem.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)