Harç parasını zor yatıranlar var. Yapılan olaya bak. İçimdekileri yazardım da ceza alırız şimdi.
Harç parasını zor yatıranlar var. Yapılan olaya bak. İçimdekileri yazardım da ceza alırız şimdi.
Küfrettirmek zorunda bırakmayın dalga mı geçiyorsunuz ,giriyorum hiçbir şey yok .Sıçarım espri anlayışınıza sizin .
imzasız..
Anadolu Mobil indirin, open studye girin, kimlik no ve şifre yazın. 2012-2013 education time girin, sonra siyah kutu içinde sarı bir şey var okunmuyor onu sola kaydırın. dersler ve notlar gözükecek, notların rakamlarını sağa sola kaydırırsanız vize ve dönem sonu notlarınızı görebilirsiniz.
diyemedim ya la
İphone'dan girdim yine aynı ,anlamadıgım telefonla ne alakası var anadolu mobil vs. ? Sisteme girilmişse bilgisayardan da girsen görebilirsin .
imzasız..
Sistem çok gerizekalıca yapılmış bende şaşkınım.
Mantıklı olan önce siteye verilip sonra mobile verselerdi daha iyi olurdu
Yarın düzelir büyük ihtimalle bende mobilden girince pek bişi anlamadım
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Anadolu üni nin app si var store dan indirip tc kimlik no ve şifrenle giriş yapıyosun
Aöf ye giriyosun. Gü dönemini seçince çıkıyo sarı kutuları sağa sola kaydırdığında dönem dersleri çıkması lazım.
Evet aynen dedikleri doğru beyler . Ama bir *** anlamadım 1.ARA notu yazıyor sonrada dönem yazıyor geçip kaldıgımı nerden anlıcam.
imzasız..
Dönem notu dediği ya ortalama not yada başka bişi bende çözemedim orasını
Kanka bence açıklanmadı hani ortalamalar açıklanmıştı ya ,bu yazılanlar onlar olmasın ? Çünkü saçma sisteme giriyorsun hiçbir şey yok hem haftasonu .
imzasız..
Dediğinde olabilir yarın olsunda bakalım netleşir herşey o zaman sıkıntı yapmayalım hemen![]()
açıklanmamış yine hep muratın b*ku bunlar. Olm düzgün dur iki dk len
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
ben naptim laan![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
http://www.techturkey.com/forum/6668631-post6064.html
şimdi mi yoksa sabaha mı bırakayım ?![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)