1. sınıftayım, ilk dönem 3 tane cd dc notum var, yani şartlı. ilk dönem ortalamam 1.93
Bu dönem 2.80 küsür. Ortalamaları 2 nin üstünde olduğu için şartlılardan geçiyorum diye biliyorum. Yanlış bilmiyorumdur umarım, bi aydınlatsanız
1. sınıftayım, ilk dönem 3 tane cd dc notum var, yani şartlı. ilk dönem ortalamam 1.93
Bu dönem 2.80 küsür. Ortalamaları 2 nin üstünde olduğu için şartlılardan geçiyorum diye biliyorum. Yanlış bilmiyorumdur umarım, bi aydınlatsanız
TB4BSA
Beyler tek ders sınaw giriş yerlerimiz belli oldu.aöf sitesinden sınav giriş belgenize ulaşabilirsiniz..
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
inş kardeşim ya yeter artık bitsede kurtulsak.vizesinden 60 aldığım dersten finalde 20 almışım ki baya iyi geçmişti itiraz dilekçisi yazdım dönüş olmadı.son kozumuz artık
hadi hayırlısı hepimiz için.Bende marmara üni. göztepe kampüsteym.Küresel pazarlama![]()
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
bende göztepe marmarada denetime gireceğim bakalım nasıl olacakvize 10 olduğu için sıkıntılı olacak gibi biraz
![]()
Kayıt yenileme tarihi ne zaman acebe ?
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
sonunda be tek ders sınavınıda verdim ve mezun oldum lanet olası 8 senelik macera sona erdi ver elini askerlik tecili![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dün 2.onur belgem geldi. Mezun olamayanlar inşallah mezun olurama nedense aöfsüz çok boş kaldım askerden gelince bi tane daha yazarım
![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
bende tek dersini verip mezun olanlardanım
Allah herkese nasip etsin inşallah...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)