AÖF'de en basit lisans bölümü hangisifazla uğraşmadan 4 yıllık bitireyim de askerlik kısalsın bari
kimi kamu yönetimi felan oku diyor basitmiş
uluslar arası ilişkiler nasıldır baya adamı zorlar mı ? yada tarih ?
AÖF'de en basit lisans bölümü hangisifazla uğraşmadan 4 yıllık bitireyim de askerlik kısalsın bari
kimi kamu yönetimi felan oku diyor basitmiş
uluslar arası ilişkiler nasıldır baya adamı zorlar mı ? yada tarih ?
bende gecen sene 3.sınıftm ancak son butunleme sınavına gırmedım yanı 2.taksıt parasını da yatırmadım sımdı okumak ıstıyorum ızleyecegım yol nedır?
Ders seçimleri başladı beyler.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Bunlarda kolayını bulmuş, toplam krediye göre harç alıyorlar.
tek ders için 187 lira yazıyor lanet sistemparayı yatırdıktan sonra büroya gitmemiz gerekiyormu klasik soruyu sorayım??
Sistemi s....
Bukadar olmaz anasını satayım, hepi topu 2 yıllık okul bitircez 4cü senedeyim ayıptırya. Geçen sene ne güzel biticekti kredili sistem çıkardılar başıma. Güzünüde baharınıda....
Fusion35 ------> OnurD.
3. Sınıfta kalanlar 4e geçecek ve alttan ders alacakmış diye birşey söylüyor arkadaşım bu sene çıkmış bu bilgisi olan var mı yoksa benle dalga mı geçiyor.
Bana bayağı bir giydirecekler bu sene
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
ben geçen sene ingilizceden muaf'tım ( 2 yıllık önceki okuldan dolayı ) bu sene (4.sınıf - işletme) ders seçiminde ingilizce III çıkıyor bunu alıcak mıyım muaf'mıyım bilgisi olan var mı![]()
Arkadaşlar işletme okuyorum 5.yarı yıldan derslerim var 7.yıldan da 3 tane ders aldım güz dönemi. ARkadaşımda aynı benimle onun ingilizce III diye bir dersi var mesela ama bende o ders çıkmıyor hiç ? 33 tane kredi alabildim. arkadaşım 45 kredi aldı bu nasl oluyor ? seneye güz dönemi dersim kalmadı hiç yani bu sene verirsem güz dönemini olayı koparıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)