sýnavdan cýkýnca aglayanlar vardý be yaw :S
Printable View
sýnavdan cýkýnca aglayanlar vardý be yaw :S
ilk 4 üniteden 8, kalan 4 üniteden 12 soru
beyler tükiye ekonýmisi sýnavýnda bý soru yanlýs hatýrlamýyorsam ilk termýk santral nerede kurulmustur bunun cevabýný hatýrlayn var mý ?
ben bursa diye salladým ama :D
bu sorunun cevab kitabýn neresinde yazýyor ben bulamadým :D Kültür | Enerji Müzesi: OSMANLI’NIN KURDUÄžU İLK ELEKTRİK SANTRALİ | Haberler | Santigrat Dergisi / Airfel Isıtma ve SoÄŸutma Sistemleri Yayınıdır. 3 Ayda Bir Yayımlanır. Para ile Satılmaz. burada istanbul diyor :rolleyes:
Bende Ýstanbul iþaretledim gitti. Ne zordu Türkiye ekonomisi. Berbat geçti benim sýnav.:(
Ýlk Adana beyler ama Ýstanbulda bu elektrik iþinde bir detayý vardý
Bende Adana iþaretledim
Yarýn 4 tane sýnavýmýz var
Görüldüðü üzere ilk ünitelerdende baya soru geldi
Bugün ki sýnavdan sonra yarýn ki sýnavlardan korkar oldum. Geçeriz, biter inþallah.
Beyler abartmayýn Ekonomi bence çok zor deðildi
Aðlayanda yoktu hiç göremedim
Hatta kaç kiþiylen konuþtum sýnavdan çýkanlarýn çoðunlugu çok iyiydi diyor
Abartma yok ortada kimine zor gelir kimine gelmez. Binlerce kiþi giriyor sýnava benimde sýnava girdiðim yerde aðlayan yoktu, ama yan okulda olabilir.;)
Adam veya kýz son gün gelmiþ belki 200 sayfalýk yere tek bir kere bile bakmamýþ eee tabi o zor der
Benim anlatmak istediðim son 1 haftada 1-2 kere göz gezdiren herhangi bir sahýþ normal bir þekilde bunu baþarýr
Mevzum bu yöndedir ;)
8 ünite ye toplamda 2 kere göz gezdirdim ve bana zor geldi. Sen çalýþma yöntemini paylaþýrsan belki yararý dokunabilir. Osmanlý'da kurulan ilk elektrik santralinin nerede olduðunu kaçýrmýþým demek ki hiç bir fikrim yoktu. Sende güzel sorular oluyordu belki yardýmcý olursun tekrardan.:)
Hacý dün aslýnda çýkacak bütün muhtemel yerleri yazýcaktým ama aþýrý uzundu
Yarýn gireceðimiz dersler için gene her ders için püf noktalarýný iletmeye çalýþýrým inþallah :)
Geçen sefer dediðim yerlerin bir çoðundan geldi
Gece 11-12 gibi buraya diðer yoldaþlara yardýmcý olmak için yazýcam
Teþekkürler ilgin için, yararlý oluyor gerçekten.:)
Murat açýk öðretimin soru bankasýnda ayný soru vardý cevap Adana.
Bu arada bende çalýþtým girmeden de tekrar ettim ama bence de zordu
yarýnki sýnav iptal olabilirmi