adamlar bana bı sınav yerı vermıs 50 tl mazot yakarım 2 gunde sabah yenımalle oglen dıkmen pazar sabah demetevler oglen bahcelı bu ne la sınavamı gırcez ankarayı mı gezcez
Printable View
adamlar bana bı sınav yerı vermıs 50 tl mazot yakarım 2 gunde sabah yenımalle oglen dıkmen pazar sabah demetevler oglen bahcelı bu ne la sınavamı gırcez ankarayı mı gezcez
3 sene bitti hala 2. sınıftayım. Herhangibir sınır yok dimi bu işte. Seneyede 2.sınıf olursam sıkıntı yok yani?
sınav yaklaştı ne durumdasınız ???
Geçen senenin çıkmış soruları Murat Eğitim Kurumları adresinde var. Vizeler için geç oldu ama finallerde almayı düşünüyorum bu kitaptan.Şuanlık ise mevcut kitapların sonundaki testleri ezberliyorum :D
sınavlar bu haftamı ya :D
Yemin ederim sınav stresinden çok okulu bulmak ve sonrasında da yine park yeri bulmak sinir ediyor adamı.
yumurta dayandı haldır haldır okuyoruz bakalım ınsallah bu sene yırtar mezun oluruz
valla bnm bldğm bi kaynak yok internetten
işin yoksa sabahın 6sında kalk hatunu bırak ordan okula gec ufff valla her sene bıktım yaa :D
beyler sınav yarın sabah değil he, sanki son geceymiş gibi muhabbet dönmüş aman diyim :D
daha kmliği almadım birazdan gidicem inş sıra yoktur çok :D
offf sınav stressi adam gibi kitap açmadım daha :D