çalışmayınca böyle oluyor :D
Printable View
Sınava hangi okullarda gireceksiniz?
Aynı sınıfta falan olursak kopyalaşırız :D
Ben Nişantaşı Nuri Akın And. Lisesinde gireceğim :D
Şu Siyaset Bilimi ne kadar ezbere dayalı bir ders yaa. Böğğğ geldi. Bir bu birde İstatistik. :)
ha çalşrm ha yarn ha öbürgün derken çalışamadan gircez sınava belli oldu :) finallre inş :D
Akşamki sınavım iptal oldu, maçtan sonra başlanır çalışmaya :D
Çıkmış sorulara bence uğraşmayın
bulacaksanz sadece geçen yılın sorularını alın öncesiyle sistem %100 değişti boşuna zaman kaybı yaşamayın
geçen sene AÖF ün kitaplarından az biraz ünite okuyup sonrasındaki soruları cozerek sınıfı geçtim
ders calsıamıyosanz her ünitedeki 10ar soruluk testlere bakın cevapları ezberleyin geçen yıl her üniteden 2 tane aynı 2şer tanede birbirine benzer sorular cıktı.
Murat yayınlarına v.s. çalısan arkadaşlarımın coğu derslerden kaldılar.
bu arada yazdıklarım tavsiyedir kesin bişi değildir geçen sene uygulanmıştır.
8 ders var halen başlamadım çalışmaya.Napıcaksak. :(
aynen sistem daha yeni değiştiği için kurumların soru bankası kitapları bence gereksiz
geçen sene ilk sınavlardaki soruların %90ı kitaplardaki kendimizi sınayalım sorularından geldi
biraz daha çalışıp kasaydım ilk sınavdaki notlarımla geçerdim :D
ama 2. sınavda hiç o kitaptaki sorular gelmedi :D
Bende 1 haftalık yıllık iznim kalmıştı bu hafta kullandım sınava çalışıyorum. SekoLive'ın dediği yöntemi uyguluyorum. Aöfün verdiği kitaplardan üniteleri okuyarak karacan dan aldığım soru kitapçığını çözüyorum şu an gayet iyi gidiyor gibiyim sınavda ak koyun kara koyun belli olur. Yalnız bir sıkıntı var maliyet muhasebesi'ne takıldım 3 günüm sadece ona gitti :D
abi geniş bizamanım olsaydı aslında soruları cıkartırdım aynı değilsede yakınlarıydı
atıyorum x nediri yerine hangisi x diri sorumşlardı cıkmadı dedğin sorularda
tavsiyem bu şekilde çalısın zaten son bir kaç gününüz var.
ben hiç kitap acamadım fırsat bulursam o testlere calscam bide übite arkasında özeti var belki bide oralara göz atarım.
ve aracınzla sınava gidiyosanz mutlak arabada calısın sınava girmeden bir kaç saat önce cok faydalı oluyor.
Vizelerde ilk 4 Üniteden sorumluyuz ve sınavlarda her üniteden eşit miktardamı soru çıkıyor?
ankarada sınava gırenler kımler ben yenımahalle tıcaret lısesınde gırıyorum varmı benımle aynı yerde sınava gırıcek olan :)
Gazi mühendislik fakültesi,halide edip anadolu sağlık meslek vermişler.. İstatistik'e çalışmayın atın geçin :D
beyler 7 dersim var benim yerime sınava giripte geçtiği ders başına ücret verebilirim:) mesela ders başı 100 lira :)