Sorma yahu hiç içimden gelmiyor çalışmak valla bak son senem bide.Yine uzadı 1 sene daha :ofk:
Printable View
son düzlükteyiz artık yardırmaya devam inşallah hedef 2014 mezuniyet :)
Çalışmam lazım ama daha 1 kelime çalışmadım. :(
ynen bende valla napcam bılmıyorum...
Ben kimliğimi bile almadım daha. Sınavda geçerli öğrenci kimlik belgesi çıkmıyo artık. Yarın gidip alayım gazamız mübarek olsun..
Elimdeki İşletmelerde Sosyal Sorumluluk ve Etik, Denetim, Türk Vergi sistemi soru kitapçıklarını bir arkadaşım için taratmıştım. Linklerini paylaşıyorum. Paylaşmamda bir sakınca varsa moderatör arkadaşlardan kaldırmasını rica ederim. Herkesin Allah yardımcısı olsun.
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
genel not ortalamam 2.22
denetımden 30
sermaya piyasaları ve fınansal kurumlar 65
ÖNEMLi : Kredili Sistem Not Hesaplaması - Aofforum-Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Forumu
bu yazıya gore ben 33 ortalama tutturursam her turlu gecıyormuyum dd ile?
benim aklıma bişi takıldı ders calısırken dalıyorum öyle ara ara
gecen sene hiç ff yoktu tum derslerim gecer ve kosullu gecerdi ama ortalamam 1.98 de kaldıgı için kosullu dersleri tekrar almam gerekti
şimdi ben güz döneminde ortalamayı 2nin üzerine cıkartsam bahar dönemini yınede almam gereklimi yoksa ortalama kurtardıgından o derslerim kosullu geçmiş mi oluyo
güz den 4 bahardan 4 8 kosullu dersim vardı
Benim kaç sene öncesinden 2 inci sınıftan kalma 2 dersim var. Şuan sadece o derslerden sınava giriyorum. Bunlarada çan eğrisi var oke ama ortalama olayı geçerli değil sanırım. Sadece toplam 2 ders diye. Umut işte. :D
sınav bizi çağırıyor :D