allahtan bilmediğin bölümmüş kardeşbildiğin bölüm olsa demekki ortalığın damına koncakmışmışsın
![]()
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
eski sistemden daha iyi bence kardeş eskisi basitti ama 1.sınıfı 3 senede geçememiştim. işte çalışıyordum çalışamadım pek onunda etkisi vardır ama kredili sistemde çan eğrisi muhabbetine geçmek kolaylaştı. dikey geçişten 3. sınıftan tekrar başladım diğerinin kaydını sildirip şu an hiç takılmadan 4. sınıftayım bir dersim kalmış bu dönem tek ders sınavında vermeyi düşünüyorum
ff almadan genel not ort. 2 nin üstündeyse her türlü geçersin kardeş kısaca
genel not ortalamanız 2 üstü ise aldığınız d notlu dersler sizi bağlamaz, ama eğer 2 altı kalırsanız tekrar almanız gerekecektir. dönem değil genel not ortalaması geçerli.
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
diyelim 2 dersten dd aldık koşullu ortalamamız 1.99. sonraki dönem bu dd lerin birini aa yaptık ve diğeri gene dd kaldı. genel not ortalamasını etkiliyor dimi bu aa yaptığımız ders. yani geçen senenin not ortalamasına işleniyor değil mi bu yeni not. bu şekilde atıyorum 1.99 ort 2.10 oldu diğer dd dersi vermemiz gerekmiyor o zaman.
şimdi ben 5 dersten geçer not almışım bi tane dersten ff almışım ve tekrar yazıyor seneye aynı dönemde başarılı olduğum dersleride yine alacakmıyım yoksa sadece ff olanımı alıcam?
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
genel not ort 2 altı olduğu için tekrar yazıyor olabilir. bende de 1 tane ff onun yanında koşullu geçer var genel ort 2.28 olduğu için sanırım başarılı yazıyor bende.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)