Bu dönemden tek dersten kaldım, tek ders sınavına girebiliyormuyum bu dönem için ?
Bu dönemden tek dersten kaldım, tek ders sınavına girebiliyormuyum bu dönem için ?
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Mezun olduk hayırlısı ile diplomayı ne zaman alabiliyoruz hemen askerlik için başvuru yapmak istiyorum.
Bilen biri tek ders sınavını açıklayabilir mi?
Mezun olanların altta mezun durumundasınız tarzında biseyler yazıyor mu ?
Bi arkadasım kac dersi kaldığını yada baska dersi var mı yok mu öğrenemedi bitürlü cocuk sevinemiyo bilee)
tek ders sınavları haziranda oluyor. mezuniyetiniz için sadece tek ders kalmışsanız girebiliyorsunuz. dönem bazında olmuyor. yanlışım varsa düzeltin![]()
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
Ortalama ikinin altında olduğunda ne oluyor d'li notlar kalıyormu yoksa iki dönemin toplamı dört olduğundamı geçmiş sayılıyoruz![]()
Arkadaşlar şimdi nası oluyo dönem tekrarımı olcak yoksa kaldığım derslerimimi vercem
Her Türlü Mercedes-Benz Parçası İçin Ulaşınız.
CB ve BB hariç diğerlerinden kalmışsın seneye 1.dönem tekrar alacaksın..
Beyler büt falan yok !! Dönem sonunda olursa zaten söylenir şuan için büt falan diye bi durum yok.. Tek ders sınavıda mezun durumda olup tek dersi kalmış olanlar için ama daha önce o dersi alıp başarısız olması gerekiyo. Almadığı bi dersten tek ders sınavına giremez
Edit: Eger genel ortalamanı 2.00'ın üzerine cıkarırsan CD,DC,DD olan derslerini kosullu geçmiş sayılacaksın.. FF'leri hertürlü tekrar alacaksın
Diyelim önümüzdeki 2 dönem ortalamanız 2.00'ın üzerinde..
Aldığınız CD,DC,DD derslerinden geçmiş sayılıyosunuz ama sonraki dönemlerde 2.00'nin altına indirdiğiniz an geçmiş dönemlerde ne kadar koşullu(CD,DC,DD) geçtiğiniz ders varsa hepsi önünüze çıkar..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)