ne dediini anlamadım.
cıkan soruları cıkarmıslar mı?
Printable View
çıkan sorulara çalıştık patladık :D hiç tanıdık soru çıkmadı ..
Vergiye calisiyorum suan cikmis sorulardan ama cikmicak bile bile lades olcaz
finansalada kasmak lazim simdi yok bilesik faizi yok anuitesi falani filani nedir bu kardesim ya
4. sınıf sorularından uluslar arası nasıldı ole ya mahvetti bizi..
3 sınıf sorularının gercekten cıkmış sorularla alakası yoktu....akşam 3-4 kere okudum son 5 yılı bugün sınavda hüsran.....bu gece karacanın nokta atışına çalışacam bakalım yarına faydası olacak mı ? bu arada ingilizce ye bakan oldumu hiç....yani zaman ayırp bakmaya deger mi ? yoksa vergi , finansal onları mı kasalım bu gece ? ya arkadas 3 sınıf ayrı bir dert altan gelen iktisat teorisi ayrı bir dert..... ne nalet dersmiş bu iktisat teorisi ya :D :
Ben 1. sınıftayım o anayasa hukuku nasıl bir derstir :) atmaktan yoruldum yani o derece :D
4.sınıfta yerel yönetimlerde giydirmişler bi güzel her sene bi dersin soru tarızını değiştiriyolar...
Yagmurda yagdı zaten. yarın itivariyle anlaşılan TR genelinde şemsiye satışları tavan yapacak
Valla beyler soru çözmek yerine kitabı 3 sefer okusaydınız hiçbirisi olmazdı diye bir tavsiyede bulunayım.
İş ve sosyal güvenliğe dün gece 2 de başladım çalışmaya.Arada tv de diziye daldım yemek yedim yani deliler gibi kasmadım hiç çalışırken sadece ilk 3 ünitesini 3 kez baştan sona okudum roman okur gibi...
Tek bitane geçmiş yıl sınav sorusu çözmeden sınava girdim 60-70 rahat alırım :D
hangi kitaptan çalışıyosun lan ne okuyosun söylede bizde okuyak ondan :D
Murat yayınları yavrucum :) Sana ne dedim ben "dolga 2-3 ünite çalış mutlaka sadece soruya abanma" dedim ama :D :D
http://images.gittigidiyor.com/3143/...31436681_0.jpg
dedin kanka :) neyse artık finale kaç ünite oluyo 12tanemi ? şimdiden calısmaya başlasak mayıs sonuna anca biter zaten :D
2. sınıf Atatürk İlkelerinde vize 15 final 15 toplam 30 üniteydi :D
İdare hukukuda toplamda 5+5 toplam 10 ünite var :) Dersten derse değişiyor ünite sayısı...
İmkanın varsa bu gece en az 2 şer ünite oku...
msn gel canım
Türk vergi sistemi de batsın, finansıda batsın
aöf sınavının cevaplarındaki sırrı çözdüm arkadaşlar
benim adım aref ben çözerim
sır için yapmanız gereken 250 gontör yollamak