Sınav harbi kötüydü ya :) aslında en mantıklı olanı işaretledim ama bakalım ne olcak vergiyle finansa kasmaya devam :)
Printable View
Sınav harbi kötüydü ya :) aslında en mantıklı olanı işaretledim ama bakalım ne olcak vergiyle finansa kasmaya devam :)
beyler bişey sorcam benim kağıtta 2. seans yoktu yani 14:00 te herhangi bir sınav görünmüyordu seçmeli dersler için mi geçerli bu 2. seans?
yönetim bilgi sis. aşırı kasılmış gibi geldi bana...onun haricinde mal. muh. - iş sos. - pazarlama yön. normaldi...
yarın finansal yön.de sadece sözelleri çözüp sayısalları sallarım... tvs de Allah büyük:D
gençler boşverin ya daha bunun finali var bütü var :D hiç olmadı şemsiye olayı var :D
bitsede kurtulsak bu ızdıraptan sabah uyanmak cok zor oluyor:D
beyler hadi iyi geceler. ders çalışanlara kolay gelsin ben yatar. bu saatten sora hayır gelmez zaten :)
iktisat bakim diyom bi halt anlamıom allahım ya test e soru cvp bakım bare en mantıklısı o olucak pofsss
cok itinalı salladım :D
burdan aöf yetkililerine sesleniyorum.. ulan askere gidicem be **neler :)
ben yarında iktisatta fena sayısal oynarım gibime geliyo :D tüm cevapları A işaretlicem :D:D
4 dersten girdim bende Cumartes 14:30 daydı sınav
İktisat
Muhasebe
İşletme
Hukuk
Bence hepsi çok basitti.İşten kalan boş zamanlarda sadece kursa gitmem yeterli oldu.
120 soru vardı istisnasız 80-90 ı zaten tıpa tıp aynı sorulardı cevap şıklarına kadar:D:D
Nokta atış sorularının gözünü seveyim
Müdür beni Kocasinan taraflarına verdiler sen nerde girdin ?
avcılar endüstri de girdim yarında yine avcılarda abdülkadir uztürk ilköğretimde giricem yanında hemen bugünkünün bu kadar uzağa yollayan zihniyete zaten ewimin dibinde yığınla okul var :D
4 kolon aöf oynadım bu gün yarın da 2 kısmetse :D
İçeri girerken hiç aranmadım
Elimi kolumu sallayarak girdim
Sırama oturdum kimliğime baktılar sadece
Yakına vermemelerinin amacını işte yakındaki okul sıraya birşey yazar okulda tanığı olur yardım ederler mantığı
Halbuki zaten 120 sorunun 80 ini aynı soruyorsun mantıksız geliyor :)