Kardesim 2 yıllık mezunsan eger askerliğini otomatik olarak tecil ettirme hakkın var zaten.bi arkadasım askerlik subesine gidip ben askerliğimi tecil ettirmek istiyorum okumak için dedi ve tecil ettirdi.Yaş konusuna bişi diyemiyorum ama en kesin sonuc askerlik subesi olucaktır
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
bütünleme sınavına çalışırken çıkmış soru olarak ; son 5 yılın final sorularına mı çalışılmalı yoksa son 5 yilin bütünleme sorularına mı çalışılmalı ?.... birinden duymuştum bütünlemelerde finallerdeki sorulara benzer cıkma ihtimali daha yüksek oluyormuş....ama nekadar dogru bilinmez![]()
![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
ben muahsebeden sosn 5 yılın büt sorularını indirdim cıktı aldım cözdüm hepsini denk gelen 3 tane mi ne soru var yani bu sende s.cıstayız bidahaki dönem kursa yazılcam artık muhasebe ve maliyet muahsebesi anlamıyorum bide lanet iktisat var
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
değilim kalacam kesin çalışmadım hiç![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
1.sınıftan 2,2.sınıftan 7 dersimle giricem bütlerealttan 2sini verebilsem iyi olur ama imkansız gibi birşey
Hazır değiliz![]()
psn: DAGHAN26
bütlerde o senenin final sorularından ağırlıklı çıkıyormuş doğrumudur?![]()
RACE WERKS
rahat battı anasını satim girdik açıköğretime. daha yeni bakıyorum. 2 ders geçsem yetecek![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Valla bende yolda dönerken bizim hatun çalıstırdı
şimdi cıkmıs sorulara söyle bi bakıoru umarım 2 tanesinini veririm. Vergiye dokunmadım bile. Dokunsam zaten türkçesini anlamıyorum.
Benim anlamadıgım vizelerde 50 üzeri alıp finalde soru mu kaydırdım ne yaptıysam 3 dersten kaldım vergi hariç :@
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
sınıf tekrarında, geçtiğin dersleri tekrar görüyormusun?
mesela 6 dersim var 2 sini geçtim, 4 ders kaldığı için sınıf tekrarlıyorum. şimdi ben sıfırdan 6 dersi tekrarmı alcam yoksa geçtiklerimi şutlucaklarmı
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)