Ya ben bu sınavlara karşı niye bu kadar vurdum duymaz oldum ya
İntibakta 3 dersten gircem büyük ihtimal geçemicem
Ne olur kalırsam![]()
![]()
Ya ben bu sınavlara karşı niye bu kadar vurdum duymaz oldum ya
İntibakta 3 dersten gircem büyük ihtimal geçemicem
Ne olur kalırsam![]()
![]()
girdim salladım çıktım öğleden sonra bidaha var :S bu sene 3. sınıf tekrarı vay a.küüüüüü(
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Sinavda onumde oturan bayan arkadasa cok tesekkur ederim. Ayni gruptuk ayni tek dersten sinava girdikrica etsem bu kadar gostermezdi cvp kagidini.. Sanirim gecicem
![]()
00' Civic 1.6IES
aynı grup mu ? ordaki gözetmenler hangi kafayla dağıttı acaba soru kitapçıklarını,bayağı şanslısın.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
telefon falan muh nasılkı ya gecen gıttıgımde bı lısede gırdım tel sıkıntı olmadı,fakultede gırdıgımde tel almadılar cok zor sartlarda soktum![]()
benım gıdıcegım yerde sacma bı yer oldugu ıcın arabasız gıdıcem valla olmadı yıne apıs arasına koyup gecıcez artıkD:
Benimde tek dersim vardı telefonu kantine bırak dediler kantindeki dayıda telefon basına 1 lira ücret alıyordu kıyamet gibi telefon doluydu kantin herhalde 100 lira kazanmıştır tel işinden![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
5 dersim vardı bugun 2sine girdim matamatik cok kolay dı onu vereceğim heralde ama muhasebeyi bi sıkmışım anlatamam o kadar güzel sıktım ki sanki muhasebeden de geçecekmişim gibi bi his oluştu içimde![]()
bu arada yan sırada oturan sarışın beni duyuyorsan pM atcok taştın sınavdan sonra bekledim ama göremedim cıksaydı her türlü yazılacaktım
![]()
iş sosyal hukuku sorularını her kim hazırlamışsa, kesin annesinin sendikalarla ilgili bir sorunu vardı, sendikadan kusacam arkadaşş! nedir bu sendika sendika sendikaa.. başlarım böle sınavada soruyada!
Öğleden sonra Muhasebe denetimi, Uluslararası işletmecilik ve insan kaynakları yönetimi var.
Bakalım nası atıp çıkıcazÇıkmış sorulardan çıkıyomuş biraz varmı çıkmış sorulara rastlayan?
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
piyasada söylenildiği gibi finallere göre çok daha kolay olmadı...
Ne anlıyorlar sanki soruları kasınca, çalıştığım halde sorular eskileri gibi değildi.
Hukuk+Muhasebe...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)