3. sınıf işletme için hangi yayınları önerirsiniz..
birde nokta atış sorular kitabımı ne varmış o ne oluyor![]()
.
valla netden özetleri indir sonra muratdan son 6 yılın çıkmış sorularını al ezberle cok faydasını göreceksin...10 tl mi neydi son 6 yılın cıkmış soruları....muratın kitaplarıda iyidir ama onları okuyacak kadar zaman kalmadı artık....bu saatden sonra soru ezberle özet oku bence..... nokta atışı sorular gerçekten cok faydalı geçen sene muhasabe uygulamarı dersini sırf onları çalısarak gecmiştim.....karacan dersanelerinde bulunuyor nokta atışı sorular.... Genelde geçmiş senelerde çıkmış soruların benzeri tarzında sorular var içinde.....Birde sınava yakın muratın duvar testlerindende al onlarda iyi baya.....kolay gelsin![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
son 5 yılın soruları çözümlü olarak var, araştırıp çalışın.
Yardımcı kitap için Deneyim, Murat önceden iyiydi bence...
Sanırım intibak öğrencileri bu parayı yatırmıcak..arada kaldım ya yok mu bilgi sahibi biri yardım etsin![]()
İntibak sınıfı olarak sınavlara it gibi çalışıyorum
Hem iş hem kurs hem ders bakalım kafayı yedirtçekler bana
Nisan 2-3 hepimize hayırlı olsun
intibak dada iki taksit yatıyor , ben yatırmıştımgenede için rahat etmezse büro yu arıyıp sor hemen açıp cvp veriyorlar zaten
![]()
bi sitede işletme 3.sınıf 2005 2010 arası vize final büt soruları buldum ihtiyacı olan indirsin arkadaşlar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ISLETME 3 sinif AOF ARA-FİNAL-BUT Cikmis Sorular 2005-2010.rar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)