net bilenler yazmışsınız ama ben genede bildiğimi yazmak istiyorumbu senede kalırsanız askere gidiyosunuz uzatma imkanı yok diye biliyorum
net bilenler yazmışsınız ama ben genede bildiğimi yazmak istiyorumbu senede kalırsanız askere gidiyosunuz uzatma imkanı yok diye biliyorum
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
cıkmış soruları kasıyorum hala ama umutlarım tükenti..... yine bir cacık olmayacak bu sınavdan....![]()
bide su kalem olayını kimse bilmiyor mu..... ona göre ya götürelim yada götürmeyelim.... şimdi tutar götürürm 6 senelik rotringimi almazlar içim sızlar yeminle![]()
![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
sınavda yanınızda bulunması gerekenler madde 3:
yumuşak uçlu birkaç siyah kurşun kalem ve iz bırakmadan silen bir silgi.
şöyle söyliyim bende aynı durumdayım o yüzden eminim yani![]()
açıköğretim 2 sene öğrenim hakkı veriyor kalırsan basıyo tekmeyieğerki senin tecilin bitmiş askere gitme hakkına sahip isen ve herhangi bir okuma belgesine sahip değilsen askersin
askeriz
ben DGS sınavınıda denicem belki özel mözel biyer tutturrummm![]()
ŞEMSİ 4 EVER ben yatıorum bari sınava geç kalmıyalım hadin ii geceler
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
şemsiyelere benide ekleyin![]()
bir sınıfta en fazla 2 sene okuyabilirsiniz toplamda ise 4 yıllık okulu en fazla 7 senede bitirmeniz lazım askerlik için faydalanmak için bu süre içinde bitmezse sadece askerlik için faydası olmuyor tecil yaptıramıyorsunuz ama harçları yatırdıktan sonra ömür boyu okuyabilirsiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)