işletmede seneye sistem değişiyormuş bazı bölümler bu sene değişmiş dördüncü sınıftayım ne yapıp edip bitirmem lazım
işletmede seneye sistem değişiyormuş bazı bölümler bu sene değişmiş dördüncü sınıftayım ne yapıp edip bitirmem lazım
bu sene işletme iktisat dahil normal ancak seneye 4 sınavlı şekle geçiliyor , çan eğrisi , büt. kalkması vs. gibi değişiklikler var , güzel sayılır aslında ama senede 4 sınav olması kötü![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Türk vergi sistemini bitirdim sayılır çok çok iyiyim demesem bile fena sayılmam bu konuda,son 5 yılın çıkmış sorularını çözdüm türk vergi sistemiyle alakalı 60'puanın altına düşmedim hatta 2011'de sadece 6 yanlışım çıktı 2009'da 4![]()
imzasız..
b.u yedik yaaaaa yine geliyo ara sınav 4.sınıf benim hepsini vermem lazım 8.senemdeyim yoklama kaçağa spec geziyorum 3 aydır![]()
Bende 3. sınıftayım. Maliyet muhasebesi denilen piskopat dersle uğraşıyorum. Anladım zannediyorum anlamadım gibi geliyor. Anlamadım gibi geliyor. Soru çözüyorum anlamışım. Piskolojim bozuldu. Gece 1 de yatıyorum sabah 7 de kalkıp işe gidiyorum. İnş. Teklemeden veririm 3. sınıfımı. Bu arada sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
o ders aynen dediğin gibi oluyorinş. verirsin , tşkler..
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Halledecez inşallah ya sadece çıkmış soruları ezberlemek risk almak oluyor biraz,hiç yoktan konuları 1-2 kere okusan aklında fikir sahibi olursun zaten çok çok iyi derecede okudugunu anlaman gerekmiyor,anlasak aöf de ne işimiz var![]()
imzasız..
konuyu her güncel gördügümde psikolojik olarak etkileniyorum ve son seneyi veremeyecem gibi geliyor ya....![]()
![]()
...
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)