Şimdi büroyla görüştüm 22 ekimde krediler açıklanacak verdigniz derslerin kredisi tutarsa 4. Sinif dersleri alabilirsin dedi hatun![]()
Şimdi büroyla görüştüm 22 ekimde krediler açıklanacak verdigniz derslerin kredisi tutarsa 4. Sinif dersleri alabilirsin dedi hatun![]()
normalde 8 ders alıyoruz 16 kredi desek4 dersten kaldım 3ün yarısını alıp yarısını alamıycam çorba olacak
) 1 den 2 den 3 den
)
Ya arkadaş az önce açıklandı geçmiştim şimdi tekrar girdim bütünleme notlarını almışlar sistemden eski notlar var dalga mı geçiyor bunlar ya![]()
Arkadaşlar şimdi son durum nedir? 2 dersi olan geçiyor mu yoksa 22 ekim de kredilere bakılarak 2 dersi olanların kredisi yetmediği takdirde kalma gibi bir olayı oluyor mu? Benim 2 dersim var alttan birisinde büte girdim sonuçları bekliyorum.
umarım sonuçlar doğrudur
her dersin kredisi ayni degil malesef beyler
www.osym-tr.com/2012/09/aof-isletme-dersleri/
Experience is what you get when you don't get what you want.
final açıklanacağı zamanda böyle olmuştu.. sevinmiştim ahanda yanlış girdiler heralde tekrar giricekler diyeserkan abi ara ya, yap bi güzellik hauuha
![]()
tabloya göre bu alttakiler 4. sınıfın 1. dönem dersleri.. kırmızıyla çizdiğim dersler Dikey geçiş yapanlardan muaf tutulacak sanırım.. böyleyse kebap.. Türk dili ve yabancı dil görmüyoruz, türk vergi sisteminide gördük..
7 İŞL401U DENETİM 5
7 İŞL201U İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK 4
7 İŞL403U SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR 5
7 İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM 1 5
7 MLY201U TÜRK VERGİ SİSTEMİ 5
7 ALM-FRA-ING 401U ALMANCA lll-FRANSIZCA lll-İNGİLİZCE III 3
7 TÜR201U TÜRK DİLİ 1 3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)