Finansal ı sadece 1 gün son 7 senenin soruları cozerek gectim, cok azla cikti gecmis yıllar sorusu çıktı, ne varsa eskilde var![]()
M.Resat Simsek
Önemli olan sınava katılmaktı !
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Ben 10 ders alıyorum intibak okumadım direk 3 ten başladım 7 tanesi verdik, kredili sisteme göre geçtik mi kaldık mı![]()
ride or die
Bir daha bu sayfaya uğramam arkadaş.
Aöf ile ilişkim diplomayı alana kadar sürer.
Offf Allaha şükür. işkence bitti. Darısı okuyanların başına.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
bu sene sadece türkiye ekonomisi'ni vermek için okudum. yok arkadaş 47'ye 47 kalmışım. ne kitapla alakası var ne çıkmış sorularla. yüzlerce, binlerce kişi mağdur bu dersten. Allah bu dersi çıkaranın, sorularını hazırlayanların bin türlü belasını versin! adi şerefsizler!
soruları bi görseniz, sırf dersten kalsalar da bi yıl daha harç yatırsalar diye kasti alakasız ve zor sorulmuş dersiniz yeminle. bu kadar da adilik şerefsizlik olmaz ki. hadi buyur ne yapacam ben şimdi seneye onu da anlamış değilim. sadece bu dersten mi girecem sınavlara yoksa ne olacak bilmiyorum. ne kadar harç yatıracam onu da bilmiyorum. gitti bi sene daha, gitti 500-600 lira daha. soyguncu şerefsizler.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
4 .sınıftayım 1 dersten kalmışım anasını avradını !!!
okul direk 1 sene uzadı
ve 1 dersin karşılıgında 2 ders açmışlar kredili sistemde
ulan varya bu aöf ü icad edenin ben taaaaaaaaaaaa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)