Bende aynı durumdayım.Alacağız kaçarı yok gibi görünüyor.
Dikey geçiş ile kayıt yaptıran öğrenciler önlisans programında almış oldukları Yabancı Dil dersi nedeni ile lisans programında 5 ve 6. yarıyıllardaki Yabancı Dil I ve Yabancı Dil II derslerinden sorumlu tutulmayacaklardır. Bu öğrenciler, 7 ve 8. yarıyıllardaki Yabancı Dil III ve Yabancı Dil IV derslerinden ise sorumlu tutulacaklardır.
Aynı şekilde Türk Dili dersini önlisans programında almış olduklarından lisans programındaki 7 ve 8. yarıyıllardaki Türk Dili I ve Türk Dili II derslerinden sorumlu tutulmayacaklardır.
Öğrenciler yukarıda açıklanan Yabancı Dil ve Türk Dili dışında kalan dersleri daha önce önlisans programında almış dahi olsalar 5, 6, 7 ve 8. dönem derslerinin tamamını almak zorundadırlar.
Dikey Geçiş | Anadolu Üniversitesi
arkadaşlar kayıt yeniliycemde aklıma birkaç soru takıldı. şimdi benim 2013-14 güz senesine 7 dersim görünüyor bunlardan 5inde 5.yarıyıl 2siznde 7. yarıyıl yazmakta. altındada 2014-15 güz dersleri yazmakta 4 derste orda var. alttan 3 ders ekleyince 44 kredi oluyor yani 45igeçmiyor. ben onlarıda eklersem ve verdiğim taktirde benim 4.senemin güz dönemine sadece 1 dersimmi kalıyor yani ?
masalla masalla
Beyler ösys girip barajı geçemeyen arkadaşım var aöf kayıt olmak istiyor internette net bir bilgi bulamamış tarihler ve kayıt süreci koşullarıyla ilgili, bileniniz varmı ne yapmalı?
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri Ara ve Dönem Sonu Sınavları Sınav Tarihleri
* Güz Dönemi Ara Sınavı 14-15 Aralık 2013
* Dönem Sonu Sınavı 25-26 Ocak 2014
* Bahar Dönemi Ara Sınavı 26-27 Nisan 2014
* Dönem Sonu Sınavı 07-08 Haziran 2014
Bahar Dönemi Kayıt Yenileme
Tarihi:
03-14 Mart 2014
Tarihler geçen seneye göre 1 ay öne çekilmiş. Bahar dönemi kayıt yenilemeyle , ara sınavı arasında 1.5 ay gibi bir süre var. Çok kötü olmuş.
benim ilk dönemden alttan hiç dersim yok ikinci dönemden var sadece. İlk dönem için her hangi bi işlem yapmam gerekiyormu harç yatırıp ders kaydı filan yoksa sadece ikinci dönem mi işlemleri yapacağım ? bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim
Ya bende 2 yıllık aöf halkla ilişkilerin diplomasını aldım. Şimdi bunu +2 ile 4 yıllık diploması alayım diyorum da şöyle yata yata bitecek, matematik bulunmayan bölüm ne var arkadaşlar?
Kamu yönetimi dediler ama bilgisi olan varsa makbule geçer.
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
[QUOTE=ProdriveSTI;7042692]Son sınıf derslerini alıyoruz şuan,aksilik olmadan verirsek hepsini tabi final içinde geçerli...Bu yıl mezunuz.[/QUOTE
sağolasın artık bitsin de kurtulalım .
pasword:JDM
4 yıllık işletme okuyacağım, sınavlarda çıkabilecek soruların konu dağılımı, özet vs. gibi bilgileri nereden temin edebiliriz, arıyorum bulamıyorum yav
bende gecen sene 3.sınıftm ancak son butunleme sınavına gırmedım yanı 2.taksıt parasını da yatırmadım sımdı okumak ıstıyorum ızleyecegım yol nedır?
soruma cevap alırsam cok sevıncem
Hem 2.taksiti hemde bu yıl ki ilk taksiti yatırıp devam edeceksin.
Aşağıdaki linkten bakabilirsin,ekle-sil varsa ders seçimini yapıp harcı yatırman yeterli olacaktır.
https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/Giris.aspx
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)