baskanlar ben bırsey sorcam murat yayınlarıın guz donemı kıtabını aldım 4.sınf 7.yarıyıl mesela denetım konusu 8 unıte hepsınden mı sorumluyum ben sımdı???
baskanlar ben bırsey sorcam murat yayınlarıın guz donemı kıtabını aldım 4.sınf 7.yarıyıl mesela denetım konusu 8 unıte hepsınden mı sorumluyum ben sımdı???
oha sınav yerlerı cok bomba olmus.
birisi 10 dk
diğeri bizim evin yanındaki okulkuzene balkondan cevapları okutsam 100 alır geçerim
heuheueh bi o kadarda dua alırız heralde
millet 1. dönem sonunda 2. dönem tek dersi olanlar için tek ders sınavı yapılırmı ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
ilkkez anadolu yakasında sınava giricem bende kartalı secmstm birisi karşı mahalleme biriside iki mahalle öteye cıktı
ersin sanırım öyle bi sistem yok seneyi beklemen gerekebilir belki tek ders oldugundan yıl sonuna tek ders büt koyarlar.
Ben sınav belgesi görüntüle diyince anadolu.edu.tr adresine yönlendiriliyorum. Açılmıyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
• İŞL403U - SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR
• İŞL401U - DENETİM
bu 2 dersten sorumluyum geçen seneler hep çıkmış sorulardan ezberleyip geçtim acaba bu sene nasıl bir yol seçmeliyim tavsiyelerinizi beklıyorum
iki derste hukuk ağırlıklı diye hatırlıyorum kanunlar değişmediyse çıkmış soru bankasına devam birazda işlem vardı sanırım.
Aöf ün en korkulan derslerinden ikisi bu arada.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı
Burada yararlı olabilecek ders anlatımları, özetler, deneme sınavları vs. bilgiler var.
sınav giriş belgesi alamıyorum.. nasıl alıcaz. bakamadım bile nerede girdiğime.. başka yerlere yönlendiriyor..
*On3r*
şuan için alınıyor olması gerek ben aldım
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Bende ilk defa gircem bu haftasonu zor mu ya sınav biraz kuşku var içimde yapamam diye![]()
Eskiler Bizi Tanır ''SOTALI06''
Henüz bende çıkıp öğrenci kimlik kartımı almadım.![]()
Eğer böyle giderse çıkardığım "Sınavda geçerli olan öğrenci belgesi" ile gireceğim sınava.
Fakat AÖF öğrenci sistemi'ne girdikten sonra "Sınav işlemleri" > "Sınavda geçerli olan öğrenci belgesi" ne tıklayarak dökümü çıktı alıp sınava rahatlıkla girilebilir.
Sonuçta sistemin gösterdiği yol yordam böyle.
Sınava az bir süre kalmasını düşünemeyip, 1 hafta evvel değil de 2-3 hafta evvel kimlikleri bassalar ne olur sanki.
Kalabalığın oluşacağını tahmin ettiklerinden olsa gerek, "Sınavda geçerli olan öğrenci belgesi" ni bu sene ilk defa sistemde sunmuşlar sanırım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)