www.honda-tech.com
Kavgasız gürültüsüz...
saygılar...
o bu değilde gtr o kiloya iyi bile yürümüşne zaman biri sökücek bu arabayı sonuna kadar merak ediyorum. Hulktan bol bol kesicili videolar isteriz
maşallah tekrardan
![]()
gtr'i duz vites uretselerdi bu video cok baska olurdu onu biliyorum her vites arasi acilirdi halk otobusu![]()
ya ben kendi arabam için söyleyeyim 1, 2 ve 3. vitesleri otomatik kadar mükemmel atamazdım. alt viteslerde ya erken vites atıcan ya da red line a giriceksin otomatik bunu çok güzel yapıyo. ve bu araçlarda kullanılan normal bi otomatikten biraz farklı çift debriyaj bla bla bla
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
özgün de arabadamıydı masallah cok ıyı yurumus gtr gereksız agar v-spec cok daha ıyı olur heralde...
Godzilla...
daha beter bi fark acilirdi dedim yoksa diyemedim mi du bi bakim aptal salak i$lerle ugra$maktan azcik olan beynimde kalmadiotobusu yazmi$im otobusuyle yazicaktim
farketmiyo yine ters anlamasi mumkun bi cumle kurmu$um kendimi tebrik eder gozlerinizden operim maeiufhasi
nissan muhendislerini bana anlatan arkada$a opucukler yari$ $anzumani kelimeleriyle durumu cok guzel izah etmi$ adeta muhendisin azindan dinlemi$ gibi oldum
nikox yok oyle bi$ey duz vites olsa da daha yavas olurdu![]()
GT-R 1800 kg' ım uzerinde
bu denli guclu modifikasyonu sağlam yapılmıs ayrıca hafifletilmis bir araca karsı rollingte ztn fazla sansı yok eminimki GT-R ile Hulk arasında cok samimi bir bag vardır ve buradaki tartısmalar onların yakınlıklarını etkilemez ... umuyorumki bu muhabbetler sadece birbirinize takılmak maksatlıdır
GT-R sahibi arkadasım bidahaki sefere yerinde olsam hulka 0 dan kalkıp son hıza kadar yurumeyi teklif ederim kabul ederse sonrasında atacagın boyların keyfini cıkarır videoları burda paylasırsın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)