Nargile sevenlere, İkitelli Tümsan Sanayi içinde(Başakşehir'e giderken) Muhabbet Nargile Cafe..
Evettt virginia angus nisantasindaaa
Acilidi yapilmadi ama cok az kaldi valikonaginda cok sik guzel bi mekan olmus
arkadaşlar anadolu yakasında. böyle şileye giderken piknik alanları varya bunun gibi sakin yalnız kalabilicek bi yandan piknik yapabilicek yer önerisi varmıdır.
Kuruçeşme migros üstü Kafes Cafe Nargile Hizmeti olsun, güleryüz olsun, nargilenin tadı olsun harika bir yer yemekleri falanda yenilebilir. Kuruçeşme Kahvesini hiç bir zaman sevemedimAğır geliyor hep hizmeti bana.
Dün akşamda Mavi Haliç Cafeye gittim Sütlüce'de On Numara almış orayıdaGidilebilir bir mekan otoparkı falan geniş ve ücretsiz vale falanda yok
Ama garsonların gelişmesi lazım masadaki boş çay bardağını alıp çöpü almamaları hoş olmuyor
![]()
Döner severler için bir alternatif vereyim.
Tatar salim ataşehir girişinde en iyisi değil ama benim için Şahin usta, Beşiktaş çarşıdaki yer ve Cevahirin karşısındaki yerden (adlarını unuttum) sonra sıralamaya girer.
Ondoya test suruşüne gidiyoruz bakalim
Edit: Testi geçti, trileçe akiyor![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Çok ağır bir misafiriniz olsa. Yemek ve iş sohbeti için nereye götürürsünüz? Anadolu olması tercih sebebi.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
https://maps.google.com/maps/ms?ie=U...ba2d2f34645477
Ancak böyle gösterebildimSol tarafta Adampon pansiyon var o tarafa yol tarifi yap kendi konumundan,zaten oraya giderken orman yoluna girdiğinde heryer ilgini çekicek sora sora heryere gidebilirsin.
florya havuzluofline durumdaysam bilinki ordayimdir. bildigin çay bahçesi nargilede var çok güzel yemekleride saç tava tavsiye ederim. varsa bilen giden bir gün hep beraber oturalim
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Ben buraya öğle yemeğinde gitmiştim iş için çok iyiydi
Café Zanzibar
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)