Bazen soruyor abi ekşi mi seversiniz tatlı mı diye, ona göre mix yapıp koyuyor.
Sen gittiğinde ekşisi bitmişti heralde.
Beğenmene sevindim, afiyet olsun.
Dondurmayı da tavsiye ederim.
Edit:
Ali Usta yerine Ümraniye atakent tarafındaki Celal Ustayı tavsiye ederim. Tabi Koray abinin dediği yer de var, orası da aklımda o taraflara gidince ilk fırsat deneyeceğim.
Edit 2:
Alptuğ abinin check inlerden denk gelip merak ettiğim Narj Hookah' a gittik bugün arkadaşlarla. Açılışı aslında haftasonuymuş ama biz çat kapı girdik daldık içeri.
Sahipleri çok kafa ve iyi insanlar, çok iyi şekilde ağırladılar sağolsunlar, ikramların ardı arkası kesilmedi desem yeridir.![]()
Aşırı memnun kaldık, içtiğim nargilelerin arasında ilk 3'e rahat girer.
Bugün Ps3 bağlıydı, yarın xbox 360 da gelecekmiş. Şubatta Ps4 geliyor dediler. Forza5 ile xbox one alsalardı orda yatar uyurdum.
Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Şahin Usta bu mu?
galler generated by VisualLightBox.com
Şu saatte neden canım bol sarımsaklı mantı çeker anlamış değilim![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Sabah sabahyanında duble çay ve tırnaklı ekmek ile
![]()
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Son fotoğraf Urfa'dan sabah kahvaltısıonu zaten burada hazırlayıp satan yok, ancak pazar sabahları bizim evde. Annesi Urfalı olanlara özel
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)