Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
dün akşam kafamız esti çıktık yola gittik çengelköye
köprüden çıkınca kuleliye gelmeden sağ tarafta paşa işkembe var
istanbulda uzun zamandır yediğim en güzel çorbaydı diyebilirim
hele ki kokoreç bildiğin lokum izmir usulü yıkım olarak geliyor kokoreçin porsiyonu accık pahalı olsada keyif için gidilecek bi yer
Maslak Beybi giz plazanın altında MSA mutfak sanatları akademisinin restaurant ı var tavsiye ederim.
Hamburger ve frigo deneyin derim. Kar amacı olmayan bir yer ve çalışanlar okulun öğrencileri. Tavuk menüsü bu ay başladıysa onuda deneyin derim..
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Yemeye icmeye bu kadar merakli toplululugun ilgisini cekebilir diye buradan paylasayim dedim. Ickilerle ilgili bilmeniz gereken hersey. Tarihi, nasil yapildigi, nerede bulundugu vs....
http://www.wordsyouwant.com/professionalbartender.pdf
Yeni pilavcım hayırlı olsunotelin taksi durağının yanına açılması da cabası oldu
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Biberli pilavmi olur loo.
Reviewleri cok iyi.. Rum pek icmiyorum ama bu farkli gibi. 21 yillik Jamaica rum u deneyecegim bakim icimi nasilmis
![]()
Olm o biberler ayrı kapta normalde ama ben sürekli kaba çatal daldır çıkar yorulduğum için alıyorum 20 tane tabağa mis![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Beykoz, Kanlıca, Çubuklu, Çengelköy veya Anadolu Hisarı'nda tavsiye edebileceğiniz, park yeri sıkıntısı olmayan, aman efendim kimler gelmiş dur şunlara ayakta geçireyim demeyen bir balık restaurant'ı veya kebapçı arıyorum.
P.S : Yakamoz'un ve/veya Taç Balık'ın park yeri var mı?
Taç Balık epey kasıntı bir yer, hap kadar otoparkı var, hanıma beğendiremeyince adamlara iyi bayramlar dileyerek soluğu Kandilli sahildeki Suna'nın Yerinde aldık, daha öncede gittiğimiz bir yer, burada da otopark sıkıntılı ama şansıma önünde yer buldum. (Hemen kapıya, sen in ben park ederim modunda sinirli bir vale geldi, sağol ben park edebiliyorum sen yeri göster dedim; mırın kırın etti ama fazla inatlaşmadan park yerini gösterdi![]()
)
Mekan biraz salaş ama temiz ve sıcak bir ortam, lakin o salaşlığa yakışmayan bir fiyat var; özetle geçirdiler![]()
![]()
Kavacıkta Degirmenin pastanesinin altında Közde kebap var tavsıye ederim.
Beykoza dogru gıderken salas teknenin ustunde uskumru ve palamut var lezzetlidir.
Anadolu kavagında sahılde denız urunlerı var pazarlık edersen fiyattalarda oynuyorlar.
Kavacık dortyolda Kumpirci var yeni acıldı gercekten lezzetli
Kavacık ruzgarlı bahcede bayramoglu doner var aynı zamanda ıntıba'da donere dondu .Bayramoglu son zamanlarda bıraz bozdu ama genede guzel..
Kavacık ruzgarlı Birliksteak/kasap var etleri ve hamburgerı lezzetlidir tavsıye ederim.
Kavacık ruzgarlı Cag kebabı var sısı bıraz pahalı olsada yuvalamasıda lezzetlidir.
Kavacık ruzgarlı cag kebabın altında gercek meyvelerden yapılmıs dondurmacı Yasar usta var yaz/kıs hasta etmez cok pahalıda degıldır.
Kavacık beylerbeyı profıtorl var ekleride harıkadır.
Kavacıkta Karadenız yemekleri sısore var muhlama ve kavurmakasarlı pıdesı cok gzldir.
Kanlıcada ıkıncı bahar var Lahmacun'u gercekten harıkadır.
Kanlıcada Barobahce var Halka acık cok lezzzetli yemekleri var cocugun ıcınde oyun alanları vs mevcut.
Anadolu hısarında dere kenarında salas bır balıkcı var balıklarını cogu zaman bız verırız mezelerıde superdır fıyatlarıda uygun.
Not:Soyledigim yerlerin hepsınıde otopark ve vale mevcut.Aklıma geldikce eklerim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)