Etiler dürümcü irfanda kaşarlı şiş. Net.![]()
virginia angus fena bir şekilde bozmuş
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Cezayirin yeri cidden nimet gibi yer
Bagdat Ocakbaşı da ince tırnaklı pidede harika, etini de begeniyorum ben.
Ama o dürümün içine yeşil sogan koymuyorlar mı!! yahu adana bu.. sumaklı kuru sıganı döşemen lazim. usul öyledir. adanaya saygı budur.
Hizmet konusunda zaten efsane adamlar
Bu arada hemen karşısında bi hizmet kardeşler vardı. Bi dönem lahmacunları vs bozuldu ama şimdiki durumu nedir bilen var mı?
Not : Ümraniye'de de bir Bagdat Ocakbaşı var. Neredeyse avrupa yakasındakiyle aynı ama fiyat 2 katı. en son 2 sene önce 10 liraya dürüm yemiştim ordan![]()
Nerde bu cezayir bu haftasonu gidip Adana'nın dibine vuralım.
Teşekkür ederimİş yerimin açılış telaşı var o bitsin, bu konuda güzel bir liste hazırlıycam. Ama bu aralar bende oda servisine talim ediyorum, dün sabah 6'da kahvaltı yaptım gece 23:30'da ancak bi tabak makarna yiyebildim, Allah kimseyi aç bırakmasın birara elim kolum tutmamaya başladı.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Geç saate kadar açık olsa 23:30 sonrası gidip yiycem ama malesef![]()
Bu gece mesai bitimi Kurtuluş son durak Kebabcı Çavuş beni anca paklarYada Kasımpaşa Deniz Lokantası ve efsane çorbaları
![]()
Arabayı kullanacak halim olsa Aksaray'a paçacı Hasan'a gitmek istiyorum ama sarımsak yiyememdonsuz *** olmayacağı gibi sarımsaksız paçada içilmez
![]()
Teşekkür ederim Kaancım bekliyorum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bağdat Ocakbaşı
buradan bakabilirsiniz net adrese
bu konu çay kahve nargile cafe içi açılan bi konuydu yemeklere nasıl yöneldi böyle![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Hüsnü Ala cafe - Süleymaniye
Big Boss Concept - Beylikdüzü
Moody's Cafe - Silivri
Fes cafe - Silivri
çengelköyde, villa bosphorus'a gittim, boğaza nazır, önünde iskelesi sahili var , mezeler lezzetli, balık leziz, ahtapot salatası çok iyiydi. Fiyatlar azıcık kalın, ama insan kendini ödüllendirebilir ya da misafir ağırlayabilir.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Aşkana'ya göre mantısının daha iyi olduğunu düşünüyorum.
http://www.emekmanti.net/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)