Hamburger'de Virginia net iyi Mano'dan.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Burger savaşlarına ek bir dip not;
Virginia çalışanları, manodakilere yüzbinmilyon basar
Nişantaşı Virginia şubesi de güzel, büyük ferah, garsonlar konum sebebiyle sanki daha bir ilgili.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
City Burger. Kesinlikle deneyin. Beşiktaşta galiba yerini bilmiyorum. Nişantaşına eve sipariş verdik. Ekmeği inanılmaz kaliteli, mano daki gibi poğaça tadı yok, yumuşacık, ağzını hayvan gibi açmak zorunda kalmıyorsun
Ayrıca eti pişiren usta da çok başarılı galiba. Sanki köfte mühürlenmiş gibi, kesinlikle vıcık vıcık suyu akmıyor. Mutlaka denemenizi öneririm
mano poğaçanın arasına et koymaya devam etsin.
Virginia ya 3 aydır gitmiyorum.Köprü geçmeye üşeniyorum.Gece kaça kadar açık virginia ?
Şu mano'da hala gidip yiyen varmı yahumano'da yiyeceğinize Carls Jr. yiyin
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bi de bişey sorcam.. Virgia'nın Instagram profilinde çalışanların y.dışında bulunan restoranlarda fotoğrafları var. Eğitim ya da kurs fln mı veriyorlar?
arkadaşlar bu konuya yazıcağımı düşünmezdim ama sıkıntılı bir süreçteyizalkol almıyoruz özellikle deniz manzaralı çok fazla dürtülmüyücek avrupa yakası (ataköy-florya) etkiliyici bir yemek
yiyebiliceğimiz bir mekan hafta içi gidilicek büyük bir ihtimal cuma çok kalabalık olmıyıcak biyer tercihimiz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)