Bekleriz arkadaşlar, TheBomoonTea
Avrupa - Anadolu farketmez şöyle gece gidince adam gibi ağzımıza egsoz dumanı girmeden oturabileceğimiz gittiğimize değecek kokoreçci önerileri alabilirim![]()
Mekanında adam vurmasaydı Şükrü Usta çok iyiydi, yoklugunu arıyoruz.
İstanbul’da kokorec kavgası: İki olu – Sozcu Gazetesi
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Evet beyler yardımınızı rica edecegim
Bizim yurtdışından üst düzey müdür gelecek onu Anadolu yakasında Lacivert,Big Shefs,Brich harici ve bu düzeyde başka bir yer varmı önerebileceginiz
IMPOSSIBLE IS NOTHING
avrupa yakasında nusret harici en lezzetli dana antrikot yiyebileceğimz bi yer önerisi veren olurmu![]()
- Bize Her Yer TRABZON
valla evi otel gibi kullanıyorum şu sıralar işler aşırı yoğun habire dışardayım ondan sordum
annecuğuma bi teklif edeyim bakim nasıl karşılayacak
bursada bi yerde yedim tadı damağımda halen bursaya iş çıksa diye bekliyorum
valla kanks nusret güzel yapıyorda bigün arabanın noter satışını bırakacam diye korkuyorum. Benim midede 406'nın yakıt deposu büyüklüğünde![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Valla kahve gurmesi değilim ama bu 3.nesil kahveci mi ne dedikleri kahvecilerden bağdat caddesi şaşkınbakkalda bolca var. Avrupa yakasında alternatif olarak karaköyde çok sayıda bu tarz kahveci var.
Etiler elb-et steakhouse. Nusretten ayrılan 2 şefin açtığı bir mekan. Gittim, beğendim. Antrikot porsiyonu 50tl gibi bir ücret olması lazım aşağı yukarı, 200gr dır sanıyorum. Burger ler 23-28tl, meşrubat 7tl, 2 kişilik spesiyal (şatobiryan tam olmasa da) 120tl.
Florya Şazeli. Florya şubesine hiç gitmedim ama kısıklıdaki şubesinde iki kişi 100-160 lira arasına çıkarsınız.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Beyler Avrupa yakası gece geç saatlere kadar açık seyyar köfteci varmı bildiğiniz?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)