Abi çok mesaj yazıyorum ben , ayda 2k msj atıyorum ortalama , dokunmatik sinir stres sahibi yapabilir![]()
Abi çok mesaj yazıyorum ben , ayda 2k msj atıyorum ortalama , dokunmatik sinir stres sahibi yapabilir![]()
menu geçişleri efektli ise yavaşlıyor tel, onu kapattınmı uçuyor resmen menude. buarada yanlışlıkla basmamak için çift tıklama var menude onu farketmişsindir sanırım çift tıklama dediğin o olmasınbirde dediğim gibi parmağın ortasıyla deilde ucuyla kullanıldığında rahat oluyor. nokia tavsiye ediyorum
![]()
Yanlışlıkla basmamak için çift tık olduğunu okumuştum biryerde ama sende söyleyince inandım tamamen o olaya
Yavuzun telefonda menü geçişlerinde efekt yoktu sanırım , yani takılma dediğim.
Menüdeyken kırmızı tuşa basıp ana ekrana dönerken 1saniyelik falan siyah ekran kalıyor.
orjinal kulaklık başarılı ama ben haywan gibi dinledim için gittim 40 liraya bitane philips aldım oh misler gibi dinliyom![]()
onu denemedim o ne kdrilk başta creative almıştım ucuz die o cacık çıktı uyumsuz oldu telefonla
bazen insanın canı hakkatten bangır bangır dinlemek istiyo bide nokianın orjinal kulaklıı kulaımdan çıkıp duruyo taw oldum gittim o yüzden philips aldım
![]()
bende wardı pek beğenmedim sattım
Su önceden kutudan cıkan kılıf üstünde nokia yazan plastik tarzı biseymiydi?
Bana orda verelim dediler de begenmedim.
Edit. buldum kılıfı, bence cok kötü.
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)