yani bu 5800'da oluyormu![]()
bir kaç kez yazılım attırmayı göze al ve sonra al derim donma harici bi sorun yaşayacagını sanmam
B18c specR swap eg
valla şarjı ilk zamanlarda çok kurcaladığın için çabuk bitirebilirsin ama mesela ben benimkini 3 4 günde bir şarj ediyorum.
aslında cidden şu anki fiyatıyla alınası bir telefon, özellikleri olsun programları olsun eğlenceli![]()
donma gibi bir sorun yaşamadım yazılımda attırmadım sadece güncellemelerini düznli olarak yapıyorum. kendi eşşekliklerim dışında hiç bir sorun yaşatmadı bana telefon.
aynı şekilde orhansah ta bu telefondan kullanıyor ve oda şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadı
wi-fi performansı nasıl? bulunan wifi ağına bağlanmada sorun yaşanıyormu yoksa hepsine şak diye bağlanıyormu
şaak diye bağlanıyor ama bir problemi var ben onu aşamadım bazen wifi ile bağlandığında bir süre sonra seni direk atıyor sonra tekrar bağlanıyorsun gibi değişik bir durum. internette kimileri ön belleği boşaltın ondan olur diyolar.
Ya aslında 5800 ilk çıktığında acaip beğenmiştim bir koşu gidip bakmıştım nokia shop'ta ama o zaman çok pahalıydı telefon.
Hem ilk çıktığında fiyatı hemde duyduğum ve okuduğum kötü yorumlar yüzünden ilgilenmemiştim hiç.
Bir kaç gündür araştırıyorum ve içime sinmeye başladı , fiyatıda gayet güzel bu özelliklerde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)