Ben yaptım bunu şimdi deli gibi eskıye cevırmeye calısıyorum.Ben şahsen alısamadım ve hiçte hızlı gelmedi aksıne yavasladı ve sarz 1 gün gitmiyo.Çok kullanışsız oldu.Açıkcası sapıtıo telefon.
Ben yaptım bunu şimdi deli gibi eskıye cevırmeye calısıyorum.Ben şahsen alısamadım ve hiçte hızlı gelmedi aksıne yavasladı ve sarz 1 gün gitmiyo.Çok kullanışsız oldu.Açıkcası sapıtıo telefon.
hımm sendekı farklı bı sorun sanırım. garantıye gotur ılerlerse yada cok huzursuzsan.
ben garantıden verdım cızgıler cıkmıstı ekranda. alt kısmında serıt serıt. yaptılar yenı ekran koydular ama yenı ekranın parlaklıgı yok bole sankı kontrast ayarı ısteyen ekranlar gıbı. tam parlak deıl seklınde fılan. o yuzden dedım senın ıcınde olemı dıe !
lethaldoze 30 agustosta guncellenen rm dosyasini denedin mi? Benim sarjim cok daha uzun gidiyor arti hiz bariz farkli.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
arkadaslar bu arada 58 ın yenı surumu v.51.06 mı ne varya gecen haftalarda cıkan. o yuklenmıs garantıdeyken tel.
aldıktan sonra 2. kez bu gun sarj ettım normalde 2 saatı gormezdı tam bos bataryayı doldurması. bu gun rahaat bı 5 saat sarj ettı. kıllandım acıkcası sızce ne olmus olabılır ? yasayanınız varmı ?
flash atıcam,tuşa bas yazısını gördükten sonra
Searching for phone...Not found!!! diyor?
BMP
Aynı sorunu bende yaşadım ve şöyle çözdüm
İnternet bağlantısını kestikten sonra sorunum çözüldü
Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Telefon bulununca işletim sistemi Nokia usb rom driverını windows update üzerinden bulup yüklemeye çalışıyordu. Bu da telefonun tanınma süresini uzattığı için jaf telefonu bulamıyor. Windows driverı bulana kadar telefon geri kapanıyor ve telefonu tanıma işlemi başarısız oluyor. Driver yüklerken windows update üzerinden aramayı atlayın ve hatta internet bağlantısını kesip ondan sonra başlayın flashlama işlemine. Yine de bulunamazsa açma tuşuna biraz daha uzun süre basın, 2 saniye gibi. Ayrıca windows 7 de ilk flashlama işleminde yaşadığım bir sorunu anlatayım, firmware yükleme işlemi bittikten sonra polling phone kısmında yine driver yükleme işleminin geç olması yüzünden takılı kalmıştı bende, telefon da local mode da bir süre açık kalmıştı. 1-2 dakika bekledikten sonra telefonu bilgisayardan çıkardım ve tam bataryayı çıkarıp tekrar takmayı düşünürken telefon kendi kendine kapandı. Telefonu açtığımda herşey normaldi, yani bu durum ciddi bir soruna neden olmadı. Eğer siz de aynı sorunla karşılaşırsanız endişelenmenize gerek yok.
Sonuç olarak ilk flashlama deneyimim bu şekilde oldu. Sonraki flashlama işlemlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Flashlama işleminden önce ovi suite'i kurmayı unutmayın. Ovi suite'i kurduktan sonra ayrıca driver kurulumu ya da system32/driver klasörüne driver dosyalarını atma gibi işlemleri yapmanıza gerek kalmıyor.
Not: Flashlama işlemi süresince ovi suite'i kapalı tutmalısınız, ayrıca jafı kurarken usb driver kurulumunu atlayın.
hala devam ediyor :S
BMP
evet sildim,hala aynı sorun var. Pc'den çıkan ses donanımı tanımama sesi gibi bir ses..
BMP
Nokia USB ROM bulundu diyo faka teli görmüyorr...çıldırcam![]()
BMP
tüm dosyalar tamam ama henüz baslamadım yapmaya yarın sakin kafayla yapayım su işi![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
5800 alamadım ama e63 aldım .d Uygun fiyata çok iş yapabilecek telefon arayanlara duyrulur .Gayet iyi bir alternatif .
http://www.nokia.com.tr/cep-telefonl...e63_ozellikler
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)