özgür baksana ne buldum fena bişiye benziyo![]()
http://www.youtube.com/watch?v=BiliGUwklFs
özgür baksana ne buldum fena bişiye benziyo![]()
http://www.youtube.com/watch?v=BiliGUwklFs
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
ya 5800 değilde ciddi ciddi ıphone almam lazım en acilindenradar programı falan varmış birde dün birader gösterdi bir program var bildiğin ekran ısınıyor ekranın üzerinde mısır patlatıyo elemanlar
![]()
Yahu hala hızda farketmez diyorsun, mal mıyız biz anlayamıyor muyuz telefonun hızlanıp hızlanmadıgını?
5800e C6 firmware kurdun mu, kullandın mı denedin mi? Hayır...Neden hala iddia ediyorsun bilmedigin görmedigin seyi?
Ben kurdum, yanına en son yazılımlı 1 degil 2 tane 5800 koydum baktım.
Menü gecislerine, program acmasına, ekran döndürmesine kadar herseyde cok daha hızlı...
Bak 1 degil 2 tane 5800ü koydum yanına, aynı anda aynı programlara bastım, aynı mesajı yazdım, aynı anda ekran döndürdüm, hayvan gibi hızlı C6.
Sen hala tema, arayüz zannet. En sevmedigim sey, birseyi denemeden yapmadan ezbere konusan insan modeli.
yavuz abi bende bunu yükledikten sonra ovi acılmaz oldusizde varmı böyle birşey
![]()
M.Kemal ATATÜRK
Şirketten verdiler. Lanet bir telefon. Habire kilitleniyor balta gibi. Ben hiç mi hiç beğenmedim. Kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Ben tavsiye etmem kimseye.
abi sende kur c6 yı cok seviceksinaraba kullanırken birini aramak bile işkenceydi eskiden rehberde denk getiremezdim vs şimdi cok rahat süper tavsiye ederim c6 yı telefonu yeniden keşvediceksin
![]()
teşekkür ederim özgür wi-fi bulunca bi deniyim![]()
M.Kemal ATATÜRK
Dandik vista ile satılan bir pc üstüne XP yada 7 kurunca nasıl hızlanıyorsa bu olayda aynı şekilde. Üstünde çok daha iyi çalışılmış bir firmware bu. Ama donanım olarak aynı temel üstünde çalışıyor. Böylece üstüne ufak değişiklikler yapılıp kuruluyor. Hackintosh gibi aslında.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Schumi.Projects
ya arkadaslar hafıza kartını formatlamasak olmazmı ?
pc suite i filan kaldırdım yedekleme yapmadan aklıma sonra geldı :S poff :S daa baslayamadım bıle![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)