5800 cüler yok mu?gps olayını hala çözebilmiş değilim.bu arada samsung 5233 wireless ile karşılaştıracak olursak nedersiniz?
5800 cüler yok mu?gps olayını hala çözebilmiş değilim.bu arada samsung 5233 wireless ile karşılaştıracak olursak nedersiniz?
5800 aldim bende suanlik gayet memnunum dokunmatik ekran olsun sesi olsun mesaj yazmasi olsun.diger ozelliklerine gelince yawas yawas cozucem artik burdanda takip ederim![]()
serkan kardeş telefon iyi hoşta zaman ayırmak gerekiyor işte.bende samsung alayım diyorum ama gps yok.bakalım ne karar verecem.beyazını bulsam düşünmeden alıyordum ama kalmamış.5800 de biraz kaba kalıyor.yoksa çok güzel.
5800lar 550li fiyatlara düştü . ARkadaşım 2 kez sorun yaşadı , gönderdi yapıldı . 3.kez gönderecek servise ve bu kadar kısa sürede fiyatın düşmesi de beni işkillndiriyor![]()
Instagram: mutusgarage
şuan 5800 ile 5233wf arasında 100 tl gibi bir rakam var.paradan daha önemlisi samsung dana ince ve şık.dokunmatiği daha işlevsel.öte yandan gps yok.
arkadaşlar bende de 5800 var şu ana kadar sorun yaşamadım yanlız samsungun dokunmatiğiyle hiç karşılaştırmıyorum bile samsungun dokunmatiği hiç hoşuma gitmedi dokununca 1 2 sn fln gecikmeli geliyo
fiyatıının düşmesinin nedeni n97 ninin önünü açmak bence böyle gitse kimse almıyacak çünkü n97yi![]()
bu telefonu alacagına samsung S8300 al 10 numara telefon hele ki kamerası foto makinesi gibi resim çekiyor hem dokunmatik hemde tuşları var hangi şekilde kullanmak istersen
Kaan'ın gazıyla bende aldım. çok başarılı bence. wifi gücü falan bütün blackberry'lerden daha başarılı. Ben inanılmaz memnunum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)