bu arada hic ayarlarını bozmadım ve kurcalamadım guncelledıkten sonra ama hızlanma var gercekten. ses olarak bılmıyorum...
yalnız su tıtresım olayı benı delırtıyo. 3.sevıyemıs gıbı tıtrıyo cılgın![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bende 5800 xpressmusic kullanıyorum. çok memnunum tavsiye ederim.. ses kalitesi çok güzel aradığım tüm özellıkler mevcut.
elimde aşırı temiz tamir görmemiş n95 war 3 aydırda kullanmıyorum kondisyonu çok iyi.
n95 dende sıkıldım verip 5800 alsam artıları ve eksileri ne olur acaba ?
Aynı şeyi yaptım pişman oldum ..N95 Kamera ve ses bakımından 5800dan her türlü iyi..
Bunun dışında 5800da o kadar kötü bir tel degil ..
Cevrimdısı yapmama ragmen her baglantıda 0,50 TL düsüyordu.
Turkcell Interneti komple sildim, su an baglanabilecek biryer olmadıgı icin düsmüyor para falan...
Ve acılıyor, gayet iyi sekilde.
Ovi suite ile haritaları da indirdim, calısıyor su an.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
5800 isteyen özelden konusalım
burda söleyebileceğim kadarıyla n 95 ile 58 farklı klasman açıkcası ıkısıde guzel telefon sıkldım dıosan 58 ucuz ve ozelıgı olan bır tel 5530da olabılır
şu an benim gözümde n95 piyasadaki en iyi telefon özellikler bakımından birçok telefonu eziyor. fakat 2 yıl oldu aldığım ve artık sıkıldım değişiklik şart alıcısını bulursam satmayı düşünüyorum.
valla telle ilgili tek sikayetim acılıp kapanıyodu kendı kendıne su anda oda yok ınsallah olmazda.
fakat ben simdiye kadar cogu tip telefonu kullandım.. kayma kapak normal monoblok istiridye
dokunmatık kadar rahat bısey yok..fevkaladenin fevkinde..
ayşelerde tadabilir![]()
yazılım yukledikten sonra oldu zaten ne olduysa.
v.31 e yukselttıgımde bısey yoktu v.40 ta cozuttu resmen.
v.50 ye gectık bakalım masallahı var daha hic olmadı.
fakat v.50 de cok aman aman bı ozellık goremedım ben. muzık caların yuzu deısse ne deısmese ne
cebıme koyuyorum kulaklıktan kontrol zaten.
baskada aman aman bısey yok bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)