bende gps ten pek memnun değilim, igo fln yüklenebiliyormu bunlara?
bende gps ten pek memnun değilim, igo fln yüklenebiliyormu bunlara?
Fiat's Are Faster Than You Think!
Tertemiz satilik var bi tane arkadaslar.. programlarida sagolsun dragger tarafindan yuklendi ilgilenen olursa pm atsin
Tango-1 never dies.
Dün gece v51 versiyon ve 4 yeni daha güncelleme geldi hayırlı olsun.İnşallah bundan sonra bari düzgün çalışssın şu cihaz.
Nokia 5800 v51.0.006 Güncellemesi Çıktı !
5800 v51.0.006 |BLuE||RED||BLACK| Navi
5800 v51.0.006 Yazılımını Telefondaki bilgilerinizin Yedeğini Aldıktan sonra
Telefonunuza Çok Kolayca Kurabilirsiniz.
v51 Hakkında?
v51 Geliştirilmiş kritik hata ve düzeltmeleri içeren ara Geçiş sürümüdür! Bu sürümden sonra yeni bir sürüm beklenmekte…
Bu yenilik Nokianın v30 dan sonra çıkan v31 sürümü gibi ek paket içermektedir.. Zaten v31 sürümü v30zu tamamlamıştı kullanıcının en az sorun yaşadğı sürüm olarak 5800 övgü topladı. Ancak yeni Kinetic scrolling ve işlemci hız artırımları devamında bi dolu sorun ve aksaklıklar çıkardı cihaz v40 sürümünde oldukça sorunlu bir hal almıştı kesinlikle modifiye edilmeden kullanımı işkenceydi iyileştirme v50 yazılımda geldi ve en iyi yazılım oldu şuanda v50 yazılım kodlaması açısından ham olarak en iyi sürüm ve bu sürüme ek paket eklenerek v51 onun ara sürümü yayında. 5800 yazılımını çok inceliyen biri olarak bu sürümü KESİNLİKLE KURULMASINI ÖNERİYORUM!
Ek özellik ve Programların olduğu bir paket değil performans güncellemesi üzerine çıkarılmış bir ara sürüm v51.006
5800 v51.0.006 (Orjinal)
YENİ Sürümle Oluşan Değişiklikler
- Browser 7.5 (Web Programı güncel versiyonu)
- Ovi Maps (Grafik iyileştirmesi)
- Kinetic scrolling (Atlama,takılma ve donma iyileştirmesi)
- Hurriganes Music Player ( Müzk player tarama ve oynatma hızında iyileştirme)
- Improved Mail for Exchange (Mail for Exchange Güncellemeleri)
- Improved video calls and 3G (3G ve Geliştirilmiş video görüşmeleri)
- Improved browser (iyileştirilmiş web Programı)
- Improved energy (iyileştirilmiş güç tüketimi)
- Touch screen vibration (Ekran titreşim seviyelerinde iyileştirme)
- Performance improvements (Telefonun yazılımında genel olarak Performans Güncellemesi)
- Improved CPU 444Mhz (kodlamasında iyileştirme var hız aynı olsada fark hissediliyor)
Yazılım geliştirme ve Düzeltmeler:
* CTA / OTC hataları: 12 (eski versiyona göre 12 hata düzeltilmiş)
* Showstoppers: 73 (73 ek geliştirici kodlama yapılmış)
* Genius: 1 (1 ek geliştirme “Bunun pil tüketimi konusunda olduğunu söyleyebilirim”)
* Critical errors: 21 (Eski versiyonlarda ortaya çıkan Kiritik 21 düzeltme yapılmış)
Makale
DonanımHaber:
Ovi maps süper olmus, sarayları camileri ve tarihi yerleri 3 boyutlu sekilde gösteriyor artık![]()
arkadaslar gecenlerde garantıden ekranımı deıstırdım..
fakat gelen ekranın rengı sankı bole cakma aletlerın ekranının rengı gıbı yanı kontrastı acık olan ekranlar gıbı.
sızce gerı goturmelımıyım ? yanı aslında goturucektım ama sonradan zor geldı bıde durduk yere telefonsuz kalmayım dedım. sızce napmalıyım ?
ve bılıyosunuzdur bu ekranın cercevesınde bı taraf acık dıger taraf kapalı gıbı bırsorun vardı.
su anda ıkı tarafta tırnagın gırcegı kadar acık. ve sanırım kanırtmadan dolayı olcak aldıgımda bısey yoktu ama su anda bı taraf catlak sonradan olusan bısey bunu kabul ederlermı kı ? bu gıbı sorunlar yasayan arkadaslarımız varmı ?
Bu telefona N97 mini ve C6 nın firmware ni yüklüyorlar gördünüz mü internette ? Videolar felan oldukça başarılı duruyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Valla 4 5 ay oldu alalı bu güne kadar belki 20 telefon değiştirdim en memnun kaldığım cihaz bu.
Nokia birde gece çekimini düzeltip ( flaş iğrenç resimde iz kalıyor ) , Kamera merceğinide Samsung gibi net parlak resim çeker hale getirirse tadından yenmez.
3,2 Samsung yeni seri telefonla kıyaslıyorum nokianın çektiği foto alakasız kötü.
Sakın ama sakın suyla en ufak bi temasda bile bulundurmayın suyla teması olmuş haberim bşle yok K.V.K ya götürdüm suyla temas olduğu için garanti kapsamına çıkıyomuş tanıdığım bi telefoncuya götürdüm oda suyla temas etmiş dedi 3 haftadır bekliyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)