Bilmiyorum ama ben sevmedim işte bu yuzden 5800ları![]()
ya sımarkadaslar bu c6 olayını ınceledımde. tamamen telefon c6 ya donuyo degılmı ? yanı c6 yı 5800 da mı kullanmıs oluyoruz ? gercı pek farklarıda yok gıbı ama ole yarım yamalak bısey olmuyo deılmı yanı yapılan yerler c6 yapılmayan yerler 58 den devam seklınde degıl ?
bırde karmasık geldı bıraz deydımı yaptıgınıza ? yanı aman aman bı ozellıgı varmı gelen?
ya dragger abının verdıgı lınkte bıraz karısık bı suru resımler fılan var da
anlatım ı kavrayamadım benvarmı yardım etmek isten ? ismi lazım degıl bas harfı dragger ?
![]()
yavuz abi telefonu kargoluyorum yarın sana![]()
cok karmasık ben bunu yapmaya calısırsam telefondan olurum valla ama cok özendim![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
karmaşık hiçbirşey yok aslında
ilk bakışta banada karmaşık geliyodu ama ilk mesajın sonlarında alıntı içinde tek tek fotolu anlatımı yaptığınız takdirde çok kolay
10dakikada yaptım ben
bu rm356 dosyasını ındırcektık deme ? benım pc yarıda kestı bı hata verdı ama goremeden sıldı uyarıyı sanırım nod32 kesıyo. bıde emulator olayı nerden cıkıo ?
2 haftalık 5800 'ım war abi ekranda beyaz 1 şey açtığımda ekran plastiğinden midir nedir bembeyaz durmuyor yaw
Golf MKVII 1.6 Tdi
Emulator linki
http://rapidshare.com/files/39945472...or-v5.rar.html
işlemi yapmadan önce pc den ovi suit,nokia cable driver vs telefonla ilgili yüklü olan şeyleri sil
telefonu bağlayıp işleme başladıktan sonra usb yi otomatik tanıyıp windows update sitesinden indirmeye çalıştığı için hata veriyor,internet bağlantınıda kes sağlam olsun
bazı antivirus programları hata verebiliyormuş kapat onuda istersen
eheh korkcak hiçbirşey yok ya çok kısa ve kolay
fotolu açıklamalarda ki şeyleri tek tek yapınca 5-10dakika arası sürüyor
özgür 15 adımlık kısım varya sadece orayımı uyguluyoruz ? Garanti konusunda bir problem yaşanırmı ? birde tel için güncelleme cıkınca nasıl oluyor ?
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)