Telefonu kullanalı 1 hafta oldu genelde memnunum ancak bir kaç sıkıntı yok değil ;
- Cihaz 1 kez kendiliğinden kapandı ve açılmadı
- 3 kez navigasyondayken kapanıp açıldı
- Radyoda ve bir keresindede video izlerken donup kaldı
- Navigasyon bazen uyduya bağlanamıyor kapatıp açmak gerekiyor
+ Konuşma kalitesi gayet iyi
+ Müzik kulaklıktan beklediğimizn üzerinde kaliteli geliyor
+ Vi fi çok ii çalışıyo
+ Büyük ekranda video izleme keyfi
konuyu bıraz okudugum kadarıyla kullanıslı tavsıye edılecek bır tel.bır cok kısı memnun
@ ramiz
kapanma olaylarını bende yaşamıştım navigasyon olsun video izleme olsun yada durduk yere reset atıyordu ama önceki sayfalarda ki versiyon değiştirme işlemini yaptıktan sonra 1kere bile kapanmadı ne yaparsam yapiyim
Ben daha yeni sattım.dokunmatiği bozulup duruyordu hiç memnun kalmadım dokunmatiğinden.
free uğraşma hiç,çok zor bağlanıyor bağlansada oflne olduğu için yeterli performans alamıyorsun
çok denedik zamanında uğraşmaya beklemeye değmiyor hatta ben free bağlancam diye toplamda 30tl gitti yanlışlıkla
sık kullanıcaksan net paketi al,5-10saniyede bağlanıyor
ya açıkçası genelde bende balanıyoru 5 10 sn çevrimdışı ama bugün çok zorlandı bulutlara bağladım birazda![]()
aynen , hava kapalıysa bulut varsa zor bağlanır
şöyle bir trick var , gidiceğin yerin adresi evde wireless ile bağlanıp buluo o rota üzerinde gezinirsen önbelleğe atıyor onu.açtığın zaman anında buluyor.
böyle 1-2kere kullandım
usb deıl deme ?
normal kırmızı beyaz girisse elektrıkcılerde fılan var normal bi ucu jak diger tarafı kırmızı beyaz giriş. 1 tl filan
usb ıse telefonun baglantı modunu degıstır depolama olarak. aynen flash bellek gibi davranıyo. açar hepsını.
Ben Blue&Me de denedım en son gun aklıma geldı çalıştı ertesi gun arabayı sattık![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)