bosuna zaman kaybedersin :icon_wack
Printable View
son sayfaya bakmadım spoiler yerim diye :D
düşmüş indiriyorum şuan 9 gibi indivx altyazı cıkatıyodu bugun 11i bulur işten donunce ızlerım artık :)
Ne o sabah hepsi zoooaaaaarrrt diye gaz çıkartırken kendi seslerine uyanıp vaaay babayın kemii, üstümüz açık mı kalmış dediler? :D
bekledigim bi hayal kirikligi olacak desenize neyse aksama kadar diziport a fln da duser ordan izleriz artik :)
Yorum yapmıyorum. zaten yapamadığımdan kendimi de zorlamıcam. ulan hiçbişey vermeseniz bile hayal gücüyle zaten diziyi yazardık biz aynı kapıya çıktı neyse.
Okumamak için kend,imi zor tutuyorum . Kutsal bilgi kaynağına bile bakmadm bugün hiç :) saat daha 11.30 bugün bitmez :)
Bu ne ya dizimi 1 bölümünü seyretmemişimdir, bu kadar insan neden etkilendide bu dizi bu kadar hit oldu.
Açın discovery seyredin :)
Bakalım yarın ne kadar küfür edeceğim :D
altyazı yayındaaa :)
son 18 dk. kaldı son bölümde...
yorumları okuyup sonra izlemeye başladım...o yüzden daha az beklenti içinde olduğum için tatmin etti aslında beni:)
vay anasını bitti ya la:D
ahahah konuyu korka korka açtım yorum yapan vardır diye :D yazıları okumadan direk sayfanın altına indim :D
akşam olsa da izlesemmm. bitsin artık bu çile :D
Geçen 6 yıla lanet olsundiye bir anket gördüm.Katılıyorum beyenmedim finali
şaka maka Lost bitti bi aptal oldum 6 sene her hafta bu diziyi bekledim şimdi bu yok ne yapıcaz ? hala inanmıyorum ...
peki sonuç????
neymiş aq hayatımızı bukadar kasaan olaylar zinciri :D
lost lost lost diye ağlanan dizi bu kadar sene sonra anlaşılmıştır ki jack ve sawyer'ın karıları değiştirmeleridir. hem de iki kere:D