son sayfaya bakmadım spoiler yerim diye
düşmüş indiriyorum şuan 9 gibi indivx altyazı cıkatıyodu bugun 11i bulur işten donunce ızlerım artık![]()
İlker G.
Ne o sabah hepsi zoooaaaaarrrt diye gaz çıkartırken kendi seslerine uyanıp vaaay babayın kemii, üstümüz açık mı kalmış dediler?![]()
bekledigim bi hayal kirikligi olacak desenize neyse aksama kadar diziport a fln da duser ordan izleriz artik![]()
Yorum yapmıyorum. zaten yapamadığımdan kendimi de zorlamıcam. ulan hiçbişey vermeseniz bile hayal gücüyle zaten diziyi yazardık biz aynı kapıya çıktı neyse.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Okumamak için kend,imi zor tutuyorum . Kutsal bilgi kaynağına bile bakmadm bugün hiçsaat daha 11.30 bugün bitmez
![]()
Everyday I ** Çapulling!!!
Bu ne ya dizimi 1 bölümünü seyretmemişimdir, bu kadar insan neden etkilendide bu dizi bu kadar hit oldu.
Açın discovery seyredin![]()
ahahah konuyu korka korka açtım yorum yapan vardır diyeyazıları okumadan direk sayfanın altına indim
akşam olsa da izlesemmm. bitsin artık bu çile![]()
şaka maka Lost bitti bi aptal oldum 6 sene her hafta bu diziyi bekledim şimdi bu yok ne yapıcaz ? hala inanmıyorum ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
peki sonuç????
neymiş aq hayatımızı bukadar kasaan olaylar zinciri![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)