bu ilana bende denk geldimde sigortadan alınmıstır kısmı cok soru işareti 10bin km de araç sıfır arac bayiiden alınıo benim bildiimbide incelerken kia nın resmi sitesinde 115 ler otomatik 4ileri olarak gozukuyo ama ilanlarda manueli var. site pek kullanıslı gelmedi
![]()
***SAĞ TARAFI SÜRTMEDEN DOLAYI BOYALIDIR
***ARAÇ SİGORTADAN ALINMIŞTIR.![]()
alman kalitesiyle kıyaslanamasada düşük fiyata hem donanım hem performans sunan nadir araçlardan
kesinlikle alınabilir![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
sigortadan pert dışında araç alınmıyor bildiğim...hacizden alsa öyle yazardı...sağ taraf sürtmeden dolayıda aracı perte çıkartıcaklarını zannetmiyorum...var bi gariplik...
aracı satan adam sigortacı olmasın![]()
araç bizde var az yakıyor, iyi gidiyor (1.6 benzilli veya dizel arabalar gelemiyor) problemsiz daha eski teknoloji bir audiye 20 milyar verip üstüne birde servislere fazladan para vermeye hiç gerek yok bence tabii fazladan paranız varsa audi kalitesi daha yüksektir muhtamelen
a3 te öle ahım şahım bir kaliteye sahip değil esasında ama pek cok markaya göre iyi bir kaliteye sahip.. bu ceedin a3 le kıyaslanmasıda anca sınıf bazında olabilir. kalite bazında çok yakın olabileceklerini sanmıyorum. ama bu parayada bu ceed alınır derim.. dizelleri oldukça ii gidiyor. kalitesi pek çok araca göre iyi zaten ödüllüde bir araç..
yeni toyotanın bi modeli vardı corolla hatchback yerine cıkardılar hee aurissde cok cok benziyo![]()
EJ25,
hos gorunumlu bi aracmis,bence stilo 3k larada bi bak
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
a3 gibi sınıfıının en kalıtelı uretımlerınden bı aracın ıc mekanıyla, kıanın ıc mekanı nası karsılastırabılıyo bu bır ılk![]()
hee kıa bılmedıgımız sekılde kalıteye super onem vermeye başlamıstır bılemem..
ben 2 gün önce yolda metalik gri + 17-18 jantli bitane gördüm, acaip hosuma gitti 3k ceed.. cok hoş gözüküyor cidden
00' Civic 1.6IES
abi biri 60 000 tl civarında biri 38 000 bu iki arac arasında muazzam fark var ...
kalite açısından ve alman teknolojisi il ekıyaslamak ta yanlış ...
kendi sınıfındaki araçlarla kıyaslamak gerekir....
performans olarak ölcüyorsanız evet abi A3 geçme ihtimali var...
bende de kia pro ceed var benzinli ...çok memlunum
30 35 lira ile alınabilecek güzel arabalardan biri ha tabi 35e bin çeşit araba alınır bu da ayrı bir konu uzar gider...
valla dershanede bızım ogretmende vardı beyaz. Çok hoş araç dıştan ama bınmedıgımden surusunu gıdısını bılemıcem ama dısardan hoşuma gıdıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)