User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
160 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Pro Ceed 3K. Yorumlar..

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Canlı canllı gördüm,Reeldede güzel duruyor.
    Güzel şeyler yapılabilir.Sakaryada bayaa var.

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede gayet hoş araç aldınmı en dolusunu almak lazım tabi
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç yeni diye ona buna benzetmeye çalışıyoruz hep ama bence bu pek bi başka araçlara benzemiyor. sevdim açıkcası.

YUSUF
    Misafir
    beyinden vtec'i kapatıp öyle geçerim bunu

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzetme olayına karşıyım bende.. ona bakarsınız kafadan Yeni doblo bence skyline r35gtr a benziyo ne yani skyline mı almayalım

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok şık duruyor ama audi gibi kaliteli olması imkansz..Geçse nolur gecmese nolur..
    bkz.
    a3 fiyat ceed fiyat
    çok başalırı bi kasa bence.
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kia + tek kapı sevmem ama bu araç gerçekten çok güzel duruyor
    toplama o bu değil adamlar yapmış
    çokta güzel olmuş
    kafama yattı , hoşumada gitti
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuçlar güzel olsa da esinlenmenin olduğu apaçık ortada Kia'nın yeni modellerinin, 1-2 kişinin gözüne takılsa ok ama herkesin aynı anda takılınca..bunun da benzetilecek tarafları var bana göre ama güzel şeyler ortaya çıkıyor gerçekten..Buna neden bu kadar tepki verdiniz merak ettim ama yanlış anlama beni güzel şeyler çıkarıyorlar buna ben de katılıyorum ama benziyor, çok benziyor işe yarıyor ama satıyor :P
    Her yeni sayılabilecek arabada aynı muhabbet. Hep aynı muhabbet hep aynı muhabbet. Yahu başarıyı takdir edeceklerine, "ulan bak şurası şuna benziyo" diyo insanlar. Yahu eski arabalar hiç mi birbirine benzemiyo sanki? Bir kere günümüz tasarımlarının birbirlerine benzemesi çok normal çünkü adları üstlerinde "günümüz tasarımı". bir Challanger ile bi chevrolet cruze tabiki birbirine benzemez çünkü biri eski çizgilere, biri günümüz çizgilerine sahip. Ama bi kiayı, aynı segmentten aynı nesilden arabalara benzetmek gayet normal. Çünkü aynı dönemin çizgilerine sahip. Yok arkadaş, biz illada ondan çalmış bundan çarpmış yapıcaz. Güzel olanı "güzel olmuş" diyip kabul edemicez.

Sitemim sana değil kankam, sakın yanlış anlama. Genel bi patlama oldu benimkisi

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçiyorsa al derim...
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    vti typer vs. bilimum honda m5 e kadar varan kendi sınıfında olmayan milyon tane araçla karşılasınca bişey olmuyo ceed a3 e mi çok geldi
    1881 - 193

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı berkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vti typer vs. bilimum honda m5 e kadar kendi varan sınıfında olmayan milyon tane araçla karşılasınca bişey olmuyo ceed a3 e mi çok geldi
    uffff çok ağır oldu bu şimdi

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence iyi bir araba
    motoru oldukça başarılı
    şanzımanı hakkında bir fikrim yok
    a3 ve scirocco ile benzerliği bence hoş ama burnu biraz daha özel-spor olabilirdi
    standart ceed ile bakışları daha da farkılaştırılabilirdi
    bu arada ben çok az görüyorum ,
    fazla da satmadı sanırım , acaba yedek parça stokları konusunda sıkıntı olma ihtimali olabilir mi?..
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motoru kia ceratolarda kullanılan motor klasık bır rahatsızlıkları var ceratolarda cok gordum aracı kullanırken vıtes degıstırmek ıstıyorsun degıstıremıyorsun kılıtlenıyor stop edıp tekrar çalıştırdıgın zaman anca normale donuyor ıstanbul trafıgı gıbı bır yerde yaparsa arada gecen zamanda mıllet bayagı sover

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her yeni sayılabilecek arabada aynı muhabbet. Hep aynı muhabbet hep aynı muhabbet. Yahu başarıyı takdir edeceklerine, "ulan bak şurası şuna benziyo" diyo insanlar. Yahu eski arabalar hiç mi birbirine benzemiyo sanki? Bir kere günümüz tasarımlarının birbirlerine benzemesi çok normal çünkü adları üstlerinde "günümüz tasarımı". bir Challanger ile bi chevrolet cruze tabiki birbirine benzemez çünkü biri eski çizgilere, biri günümüz çizgilerine sahip. Ama bi kiayı, aynı segmentten aynı nesilden arabalara benzetmek gayet normal. Çünkü aynı dönemin çizgilerine sahip. Yok arkadaş, biz illada ondan çalmış bundan çarpmış yapıcaz. Güzel olanı "güzel olmuş" diyip kabul edemicez.

Sitemim sana değil kankam, sakın yanlış anlama. Genel bi patlama oldu benimkisi
    hepsi şişko yapılı evet benziyorlar ama kia nın yeni tasarımlarının hepsi ciddi anlamda bir tarafı benziyor.. ama adamlar güzel yapıyor ona bir şey diyemiyorum, şunda daha güçlü bir motor olsa kesinlikle alınabilir hatları fena değil yani

sonuç olarak old is cool
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şakamı bu , a3 sınıfının lideridir,peşinden premium olarak 116 gelir,belki golf ondan totalde daha iyidir.
    kendinizi tatmin etmeyin bakmakla olmaz o işler.öyle viraja girmekle kapıyı kapatmaklada olmaz.kiaya binip dolaşın bi de audiye.kıyas bile yapmam a3 kullanıcısı olarak.bana seçim sunuldu ben o sınıfın en iyi aracı olduğu için a3 aldım.o sınıfta başka hiçbir aracı da tanımam benim aracımdan hızlı olsun olmasın.her bindiğimde bi huzur kaplıyor
    kiayla sakın audiyi kıyaslamayın tek kıyas 1.6 102 lik a3 u geçer o olur.1.6 lık a3 lerde yalan olacak zaten yakında 1.2t ile.

şahsen A3 e binmektense Belediye otobüsüne binerim... etrafta daha az var

yani kısacası sınıf liderliği kişilerin bireysel tercihlerine etki etmez edemez sadece yönlendirici olabilir bağlayıcı bir yanı yoktur yani

Sebring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamaninda Fifth Gear programinda Vicki Golf ile karsilastirmali testini yapmisti.Kalite,ara hizlanma,fiyat gibi kriterleri incelemisti.Sokakta 1 tane gordum.0 km dizel coupe arayanlar icin bence mutlaka dusunulmeli.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şakamı bu , a3 sınıfının lideridir,peşinden premium olarak 116 gelir,belki golf ondan totalde daha iyidir.
    kendinizi tatmin etmeyin bakmakla olmaz o işler.öyle viraja girmekle kapıyı kapatmaklada olmaz.kiaya binip dolaşın bi de audiye.kıyas bile yapmam a3 kullanıcısı olarak.bana seçim sunuldu ben o sınıfın en iyi aracı olduğu için a3 aldım.o sınıfta başka hiçbir aracı da tanımam benim aracımdan hızlı olsun olmasın.her bindiğimde bi huzur kaplıyor
    kiayla sakın audiyi kıyaslamayın tek kıyas 1.6 102 lik a3 u geçer o olur.1.6 lık a3 lerde yalan olacak zaten yakında 1.2t ile.
    neye göre lider çok satmasıylamı yada neye göre sınıfının en iyisi? başka bir deyişle pardon doguşun pancar motoru itinayla itelemesiylemi ?

c30 a binmediysen binmeni premium olarak görmeni tavsiye ederim
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şahsen A3 e binmektense Belediye otobüsüne binerim... etrafta daha az var

yani kısacası sınıf liderliği kişilerin bireysel tercihlerine etki etmez edemez sadece yönlendirici olabilir bağlayıcı bir yanı yoktur yani
    benim tercihlerime direk etki etti.civic e niye biniyosun?a3 ten kat kat fazla?
    etrafta daha az var diye ceed e bin sen?
    biraz sert yaptım ama saçma konusmussun .a3 un olsa seve seve binersin büyük konusma istersen
    volvoyu da premium görürüm ama 3 büyük vardır onun dısında Türkiye şartlarında baska araçlar sacma.bmw-mercedes-audidir bu 3 büyükte.
    volvonun 2.eli yok.en baştan.1.4 turboya karsılık motoru varmı?
    bindim c30 a da bindim.s40 a da bindim.özellikle s40 ın içi cüssesine göre ufak geldi.
    ben volvoya pek ısınamıyorum kişisel tercih meselesi,tasarımı hosuma gitmiyor.2.eli de pek iyi değil.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A3 en iyisi daha iyi araba yok, maksat mutlu olun. Okan abi için diyorum Civic e biniyordur maddiyat meselesidir kimse karışamaz neye bindiğine. Şahsen bende A3 e para vermem kaldı ki öğrenci biriyim yakışabilecek arabalardan biri. A3 e vereceğim paraya gider OPC alırım. Ceed de alırım ama A3 almam..
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)