saydığım araçların hepsini bizzat kullandım. sadece q7'yi kısa süreli kullanmıştım. içerisinde benim sahip olduğum araç yok ama babamın sahip olduğu arabalar var. çoğu da arkadaşlarımın arabaları idi, onları da uzun süreli kullanma fırsatı buldum.
audi neye göre parasını haketmiyor? 1.si gene önceki mesajlarımda kastettiğim, zorla premium sınıfa sokulmuş olmasından. 2.si volkswagen'le beraber çoğu parçanın ortak kullanılmış olmasından. kalite hissi bmw'ye, mercedes'e göre çok düşük kesinlikle. bmw'yle iç mekanı bir nebze karşılaştırılabilir ama mercedes'le asla. 3.sü sunduğu motorların ve yürür aksamın diğerlerine göre düşük performansa sahip olmasından. 4.sü eğlence faktörünün düşük olmasından. direksiyon hissiz. quattro olmayan modellerine hiç değinmiyorum bile. önden çeker sıradan bir otomobil olabiliyor sadece.
velhasıl kelam uzatmanın mantığı yok. audi bana göre vasat bir otomobil olabilir, başkalarının da hayallerini süslüyor olabilir. sen arabandan memnunsundur, bu beklentilerine göre değişir. benim beklentilerim çok daha farklıdır. bu durum cebindeki paraya ve beklentilerine göre değişir sadece.